Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy vyloupily Sedlčany, ty doplatily na neproměněné šance


Branky


32

Klatovy měly úspěšnou šňůru, kterou přestřihl Rakovník. Svěřenci Michala Čadka ale nezahálejí a nadále hrají na plný plyn. To pocítily Sedlčany, které měly několik šancí, ale díky svému neproměňování nabídly soupeři tři body, který je neodmítl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany trápila koncovka

První šance na sebe nenechala vůbec dlouho čekat. Již ve 2. minutě se po akci Němce dostal do zakončení D. Krůta, ale mířil nad. I Klatovy se dostaly před Glogara, ale první střelecký pokus byl nepřesný. Ten druhý už zasáhl svůj cíl. Sedlčany propadly ve středu hřiště, za obranu dostal míč Bálek a střelou přes celou branku poslal plzeňský tým do vedení - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale hlavička Kdolského mířila nad a střely Kvěcha a Soldáta zneškodnil pozorný Rojík.

 

Uběhla půl hodina a bylo srovnáno. Po straně utekl Lípa a jeho centr byl sice odvrácený, ale pouze k Soldátovi, který na hranici šestnáctky mířil přesně k tyči - 1:1. Lípa byl při chuti, ale svůj další únik zakončil střelou vedle. Dále nebyl vyslyšel centr Němce. Sedlčany si vytvářely šance, ale neproměňovaly. Němec vytvořil šanci pro Soldáta, ale ten v souboji s bránícím hráčem poslal míč z bezprostřední blízkosti nad.

 

Nedáš - dostaneš. Toto nepsané fotbalové pravidlo nabylo účinnosti v poslední minutě prvé půle. Domácí propadli na levé straně a klatovský hráč se řítil sám na Glogara. Brankář jeho pokus vyrazil, míč se ale odrazil k Třískovi a ten měl snadnou pozici - 1:2. Do kabin se tak šlo za vedení hostí, byť měli více šancí domácí.

Rojík držel Klatovy

Sedlčany přispěchaly ve druhém poločase s další šancí, to když Němec připravil vyrovnání Senftovi, ale ten v koncovce selhal. Dále hlavičkoval po rohovém kopu Kdolského nad Soldát. Běžela 53. minuta a udeřili znovu hosté. Domácí defenziva zaváhala a dovolila Pavlovičovi přidat třetí branku - 1:3. Těsně před hodinou hry se dožadovali domácí penalty, to když střela M. Krůty zasáhla údajně ruku soupeřova hráče, ale píšťalka sudího zůstala němá.

 

Rojík podržel Klatovy při střelách D. Krůty a Dvořáka. Na několikátou šanci Tatranu byl i on malým pánem. Soldát se uvolnil přes několik hráčů ve vápně, předložil míč Kvěchovi a ten vsítil kontaktní branku - 2:3. Domácí si do konce utkání vytvořili tlak, ale kýžený vyrovnávací gól již nevstřelili. Přímák M. Krůty likvidoval opět fantastický Rojík. Hostující brankář měl i dobře postavenou branku, to když se hlavička Čejdy po rohovém kopu mihla těsně vedle tyče. A když ani Hájek po dalším rohu branku netrefil, bylo o vítězi jasno.

 

Galerie od Davida Štveráka!

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Zápas se hrál na dost težkém terénu a nám to úplně nevyhovovalo. Přesto se hrál vyrovnaný zápas, který nabídl 5 gólů, ale my opět bez bodu. Dostáváme laciné góly a velké šance neproměnujeme, ale to nás trápí dlouhodobě."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Dnes to bylo těžké. Proti nám stál zdatný soupeř a zdravotní stav několika hráčů. Zvládli jsme to. Domácí mohli srovnat, ale ke konci jsme šli dvakrát sami na bránu. To se musí dávat. Na druhou stranu nás podržel Rojas. Dali jsme víc branek, proto jsme vyhráli. Kluci to zvládli, já jim gratuluju a zároveň děkuju. Jedeme dál."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (72. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] (58. M. Dvořák [-] ) , P. Lípa [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-] (58. D. Čejda [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] (87. J. Szedmák [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (90. M. Hejduk [-] ) , D. Tříska [-] , D. Žáček [-] (46. I. Vojtko [-] ) , Z. Cibulka [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 59. K. Kvěch , 70. D. Němec - 69. D. Pavlovič , 83. Z. Cibulka , 90. J. Rojík .
Hráči zápasu: L. Soldát , K. Kvěch - J. Rojík , D. Tříska .
Počet diváků: 307. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Sokol Teplá | Karlovarský | Cheb

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Klatovy mají formu a pokud budou všichni zdraví, mělo by to podle toho vypadat. David Tříska roztočí hermelíny ve velkém stylu.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 20:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 19:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:18
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:09
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:48

Tip: výhra domácích