3:1
(1:1)
16. M. Jirouš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav těžké utkání zvládla a Čížovou porazila


Branky


25. F. Vaněk , 49. A. Kutner , 71. F. Vaněk - 16. M. Jirouš (p.)
31

Soběslav v posledních dvou zápasech byla doma stoprocentní a nyní to mohla potvrdit. Proti ale stál velezkušený a fotbalový celek z Čížové. Ta zajížděla na venkovní zápas oslabená a o moc lépe se ji ani neodjíždělo, neboť hosté nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

První branka zápasu padla po čtvrt hodině, kdy byl faulován v šestnáctce Janda a příležitost pokutového kopu zužitkoval Jirouš - 0:1. Obrovskou příležitost na navýšení vedení měl Krasnyanyk, ale samostatný postup na Nývlta gólem neskončil. Vyrovnání přišlo ve 25. minutě. Příliš prostoru na zpracování centru dostal Vaněk a trestal k tyči - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Soběslav si došla pro výhru

Ze začátku druhé půle udělal obrovskou minelu brankář Satrapa, když si špatně zpracoval vzdušný míč od spoluhráče a nabídl domácím šanci. Vaněk píchl na Žaldu, který mířil slabě do odkryté svatyně, kde výborným skluzem za pět dvanáct přijel Kočí a zabránil gólu. Z následného rovoého kopu ale hostí neuhlídali Kutnera a ten hlavou nedal brankáři šanci - 2:1. Čas plynul a hosty zachránila tyč.

 

Čížová si za druhý poločas nic vážného nevytvořila a byla to Soběslav, která byla na hřišti dominantní. Hosté chtěli hrát fotbal, domácí naopak hráli jednoduše a to přineslo ovoce. V 71. minutě dostal míč za obranu Vaněk, navedl si ho podél bránících hráčů podél vápna a z jeho středu vyslal na Satrapu střelu, která mu podjela pod rukavicemi - 3:1. Skóre neupravil ani Kasík, který netrefil ideálně míč v dobré šanci, a tak si Soběslav připsala velmi cennou výhru.

 

Galerie od Jana Škrleho!



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Měli jsme více ze hry, byli jsme fotbalovější. U soupeře byly vidět individuální zkušenosti. Šli jsme za vítězstvím a i když jsme prohrávali po penaltě, tak jsme srovnali. Ve druhém poločase jsme dali dva góly a zvítězili. Soupeř moc šancí neměl, hrozil většinou z rohů, ze kterých nic nebylo."

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Na pohled je výsledek zasloužený. Jeli jsme bez pěti hráčů ze základu a museli hrát ti, co nehrají vůbec nebo hodně málo, tudíž byl náš dezolátní stav pro soupeře výhodou. Museli jsme brzo střídat, ale první poločas jsme odehráli solidně. Od 60. minuty jsme to tlačili jen přes Jandu s Jiroušem, domácí využívali výškovou převahu. Už se těšíme na konec soutěže, těžko to budeme skládat na poslední zápas. Porážka nás mrzí, mohli jsme to takticky sehrát lépe. Soupeři ale gratuluji."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Nývlt [-] - M. Hromada [-] (83. K. Chotovinský [-] ) , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , V. Zeman [-] - P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] (73. M. Dvořák [-] ) , P. Nohava [-] , F. Vaněk [-] (88. M. Smetana [-] ) , T. Mazouch [-] - A. Kutner [-] (90. D. Maršík [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - J. Lukeš [-] , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , P. Janda [-] , M. Jirouš [-] , A. Kasík [-] (88. R. Nečas [-] ) , M. Polodna [-] , M. Gregor [-] (31. D. Chytrý [-] ) , I. Krasnyanyk [-]

ŽK: 41. A. Kutner , 45. P. Bouchal - 32. D. Chytrý .
Hráči zápasu: M. Nývlt , A. Kutner , F. Vaněk - P. Janda .
Počet diváků: 257. Rozhodčí: Kvaček Jan - VYCHODIL Tomáš, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:47

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra hostů

Čížová je rozjetá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza