Polnička překvapivě obrala o body lídra tabulky


Branky


31
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Zasloužená remíza. Nám zápas přiliš nevyšel. Utkání bylo důrazné, ale férové jak na hřišti tak na lavičkách. Myslím, že Polnička se bude v tabulce zvedat.

TJ Sokol Polnička
Trenér Radim Synek: Do utkaní jsme šli s pokorou věděli jsme, že nás nečeká vůbec jednoduché utkání. Domácí hrají mezi první a druhou příčkou a po loňském sestupu budou určitě chtít atakovat na postup, zpět do okresního přeboru.Před tímto utkáním jsem musel udělat mnoho změn v sestavě jednak kvůli zranění a hlavním důvodem byli nepřesvědčivé výsledky.Myslím si, že se hrál velice slušný fotbal podpořený důstojným výkonem sudího Hromadky, za což mu chci poděkovat.Asi nejlepší sudí co nám letos pískal,kdyby jen tak mohl pokaždé když budeme hrát.Díky Pane Hromádko!!A teď k samotnému zápasu začátek poločasu byl v režii domácích borců, kterým se ale skórovat nepovedlo a tím nás dostal hodně do hry.Měli jsme spoustu šancí dát branku, ať už z brejků líného Pražáka Průži nebo ze standartních situací, které výborně zahrával ALCO-DRIVER(smích) dotyčný ví. Ve druhé půlce už jsme si začali dost věřit a domácí, jsme nepouštěli k žádným nebezpečným situacím.Když už se zdálo že domácí v přečíslení budou skórovat ztroskotali na výborně postavené obraně, která byla mimochodem nově postavená před tímto duelem.V 76.minutě než se rozehrávala standardka jsem poslal na plac žolíka Smejkala, který hned prvním dotekem s balonem mohl dát na 1:0 ale hlavou trefil prostředek branky, kde stál domácí brankář.Po zbytek utkání se fotbal hrál spíše na středu, kdy ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu.Svému týmu chci poděkovat předvedli výborný týmový výkon asi nejlepší za sezonu a ten bodík si zasloužili ač si myslím, že proměnit ty šance mohlo se i vyhrát.Ale kdyby mí někdo před zápasem řekl, že budeme mít na konci bod nevěřil bych mu.Když půjdeme takhle zápas od zápasu vždy na plno nebojím se, že by jsme nezačali vyhrávat ale zůstáváme nohama na zemi.Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť!!!



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2018 13:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Souboj prvního týmu s týme ze spodu tabulky přinese brankové hody. Vařílek s Liškem se podělí o góly. Tipuji 5:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích