2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč a Záhoří si body rozdělily


Branky


35. M. Plojhar , 75. R. Tyml - 16. M. Gaži , 60. V. Kovář
0

V pohledném utkání mezi čtvrtým a druhým týmem tabulky byly k vidění čtyři branky. Záhoří dvakrát vedlo, Seč se však ani jednou nevzdala a vše skončilo spravedlivou remízou, se kterou budou nejspíš spokojeni všichni aktéři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si podmanili úvodní desetiminutovku. V té si dokázali vytvořit několik dobrých šancí, ale zrazovalo je zakončení. Záhoří se však oklepalo, začalo lépe pracovat s ofsajdovou pastí, se kterou si Seč nevěděla rady, a z dobré defenzivy se odpíchlo i k útoku. A to přineslo ovoce již v 16. minutě, kdy se Michal Gaži dostal až k brankáři Masecovi a s ledovým klidem ho obstřelil. Tentýž hráč mohl zařídit i další branku, ale místo přihrávky volil střelu do boční sítě, což nebylo zrovna dobré řešení. A tak přišlo vyrovnání z kopačky Martina Plojhara, který využil chyby v obraně Záhoří a samostatný únik zakončil přesnou střelou k levé tyči, po které se Pechr jen ohlédl. V další gólové příležitosti se ocitl záhořecký Kovář, ale jeho střela minula tyč o metr. Zbytek poločasu se odehrával převážně ve středu hřiště a další branky nepadly.

 

Po změně stran vyrukovali domácí s odlišnou taktikou, díky které se měli vyhnout ofsajdovému postavení. Další změnou bylo i střídání Berky za agilního Caltu. Dlouho nebylo na hřišti k vidění nic zajímavého, dokud nepřišla 60. minuta a Šloufův průnik, který přetavil ve vedoucí branku Václav Kovář. Obdržená branka Seč povzbudila a poslední půl hodina jednoznačně patřila jí. Záhoří nestíhalo a často se muselo uchylovat k taktickým faulům. Zasloužené vyrovnání obstaral proměněným přímým kopem z dvaceti metrů Radek Tyml - krásná trefa! Pak se už hrálo stylem nahorů-dolů, kde každý další gól mohl znamenat tři body. Největší dvě šance hostí měl Prokopius, ale jeho samostatný únik, ani jedno hlavička v síti neskončila. Na druhé straně hrozila Seč smrtelnými brejky, ale ani ty se skórem již nepohly. Proto se body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Kovář, záložník a sekretář Záhoří: "Seči jsme měli co oplácet, proto jsme chtěli bodovat. Naším úmyslem bylo hrát více zezadu a hlídat si rychlé útočníky soupeře. Zápas skončil spravedlivou remízou."

TJ Záhoří
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Utkání bylo vyrovnané a remíza je spravedlivá. I když jsme na konci mohli jít do vedení a případně i vyhrát."



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - V. Pergl [-] , R. Vlk [-] , M. Lukáč [-] , J. Bradáč [-] - V. Bouda [-] , V. Martinovský [-] , T. Berka [-] (47. J. Calta [-] ) , M. Krajník [-] (62. V. Kurakh [-] ) - R. Tyml [-] , M. Plojhar [-]

TJ Záhoří
P. Pechr [-] - L. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , J. Prokopius [-] , P. Milota [-] - M. Gaži [-] , A. Raška [-] , V. Kovář [-] , P. Veselý [-] - J. Majorszký [-] , M. Šlouf [-]

ŽK: 45. V. Pergl , 84. J. Calta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.