Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solidní divácká návštěva sledovala první domácí výhru Tří Dvorů


Branky


25

Třídvorácí se na soupeře vrhli hned od začátku a po deseti minutách svítil na ukazateli stav 2:0. Potom domácí trochu zvolnili a v poklidu pohlídali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti minutách vedli domácí o dva góly

Býchory čekal druhý těžký test na venkovním hřišti. Z Jestřabí Lhoty dokázaly přivézt dva body a zálusk na nějaký bodík si Býchorští dělali i v tomto zápase na hřišti nadupaného nováčka okresního přeboru. Ale Tři Dvory čekal první přeborový zápas na domácím hřišti, na které se sešla početná divácká kulisa a hráči nechtěli fanoušky zklamat.

 

Proto hned od úvodního hvizdu vletěli na soupeře a přišpendlili ho na jeho polovině. Už v šesté minutě si Matěj Linhart pohrál na hranici šestnáctky s hostujícím obráncem stylem "pojď sem, kam jdeš" a přesnou, technickou střelou o tyč nedal Kašparovi šanci - 1:0. O tři minuty později byl faulován ve vápně Hejduk a penaltu bezpečně proměnil František Suchánek - 2:0.

 

Po tomto gólu domácí malinko polevili a dali trochu prostoru i hostům. V býchorském dresu zatápěli domácí obraně hlavně Vyhnánek s Váňou, ale třídvorská obrana společně s gólmanem Černým dokázala jejich pokusy celkem v poklidu odvracet. Na druhé straně si technicky a takticky vyspělí domácí připravovali další šance. Kmochův trestný kop ale letěl nad břevno.

 

Kalivodova hlavička v pádu po rohovém kopu olízla břevno Kašparovy brány. V šestatřicáté minutě byl rozdíl třígólový. Domácí zakombinovali na levé straně, míč letěl do volného prostoru na Linharta, který přízemním centrem přesně našel Zdeňka Hejduka a ten z první poslal míč do sítě - 3:0.

 

O pět minut později přidal další gól Lukáš Slezák, který stanovil poločasový stav 4:0.

Třídvoráci dohrávali v poklidu

Hned na začátku druhé půle zvýšil svojí druhou brankou Lukáš Slezák na 5:0. Hosté se snažili o korekci výsledku, což se jim podařilo brankou Štěpána Váni - 5:1. Konečnou podobu výsledku dal Lukáš Kalivoda - 6:1 a Třídvorští ukázali, že budou patřit k favoritům ročníku. Mají plný bodový zisk a skóre 10:3. Býchorští se musí předvést v příštím kole, kdy budou hostit doma Libodřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Zápas hodnotím samozřejmě jen kladně a s úsměvem na tváři. V kabině jsme si řekli, že na ně vletíme a budeme se tlačit do koncovky, což se nám povedlo hned na začátku zápasu. Po celou dobu utkání jsme byli lepší, drželi jsme balón, kombinovali a soupeře k ničemu nepustili. Jen asi dvacet minut druhé půle byl soupeř houževnatější a více napadal, závěr zápasu byl opět v naší režii.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Tří Dvory byly jasně lepší, roli favorita potvrdily a zápas byl rozhodnut prakticky po deseti minutách hry. Hráči soupeře nás předčili prakticky ve všech aspektech hry. První poločas jsme se snažili hrát se Třemi Dvory vyrovnaný fotbal, ale to byl kámen úrazu a domácí jakoukoli naší chybu trestali. Hráčů bylo plné hřiště a my si s tím neuměli poradit. Druhý poločas jsme neměli co ztratit, změnili hru, a tak se hra lehce vyrovnala, ale zkušené mužstvo Tří Dvorů již nedovolilo dramatický průběh hry. Sice jsme se dostali do několika slibných šancí, avšak proměnit jsme zvládli pouze jednu. Na druhou stranu soupeř dal z osmi šancí šest gólů. Bohužel já sám byl namočený u čtyř branek. Utkání musíme hodit za hlavu a do příštího zápasu přistoupit jinak.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - P. Stempák [-] , L. Kalivoda [-] , F. Suchánek [-] , L. Kmoch [-] , Z. Hejduk [-] , O. Novák [-] , L. Slezák [-] , M. Linhart [-] , J. Biško [-] , J. Rak [-] (67. J. Malý [-] )

TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - J. Teplý [-] , L. Lev [-] , V. Pošík [-] , P. Pěkný [-] , J. Vyhnánek [-] , O. Vaňkát [-] , Š. Váňa [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , M. Škopek [-]

ŽK: 56. F. Suchánek , 58. J. Rak - 44. J. Vyhnánek .
Hráči zápasu: J. Černý , M. Linhart , L. Slezák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUKAL Zdeněk (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Další těžký soupeř prověří ambiciózního nováčka.