2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn porazil před domácím publikem Kameňák


Branky


13

Fotbalisté Týna nad Vltavou měli v souboji III. třídy s rezervou Kamenného Újezdu jasný úkol, kterým byly tři body. Domácí hráči totiž zvítězili v jarní části zatím dvakrát a hleděli na své soupeře z předposlední příčky. V utkání s dalekým soupeřem si vytvořili více šancí než hosté a díky trefám Procházky a Marušky se dočkali vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): V posledních dvou utkáních jsme totálně propadli. Jak Mokré, tak Včelná byli soupeři k poražení, od obou jsme však dostali bůra. Dostali jsme se tak do značně nekomfortní situace a zápas proti Kameňáku pro nás měl doslova existenční význam. Tomu odpovídala i sestava, kdy nás posílilo hned pět pendlů z A-týmu. Kvalita se projevila a přestože hosté nepředvedli vůbec špatný výkon, myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Zápas jsme mohli rozhodnout i dříve, v první půli jsme ale špatně řešili finální fázi. Ve druhém poločase si šestnáctiletý Prochy v zakončení počínal jako zkušený mazák a poslal nás do vedení. David Maruška pak přidal gólovou pojistku. Snad jsme se tímto výkonem odrazili ke stíhací jízdě, ještě se to v tabulce dohnat dá.

TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Rád bych komentoval nějakou výhru, ale tentokrát to upřímě na body nebylo. Týn nás od prvních minut tlačil a držel na polovině dobrých 30minut.. Bránili jsme za každou cenu. Dařilo se nám v posledních momentech finální fáze, blokovat či zastavit soupeře a to i nedovoleně tak aby se neprosadil. Pak domácí polevili a my jsme měli šanci.. Spíš náznaky.. v rychlosti a pod tlakem jsme nepřesní jak kluci v přípravce. Soupeř byl lepší a prosadil se v druhém poločase. Kvalita Týna byla na úrovni vrcholu tabulky a troufám si říct kdyby v této sestavě hráli celou soutěž hrají o postup. Do konce sezóny to bude hodně divoké. Při pohledu na tabulku, začínám počítat body které můžeme reálně uhrát, ale musí se tomu dát všechno.. chceme dál hrát třetí třídu.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Vachuta [-] - J. Maruška [-] , L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] , K. Klein [-] , M. Stejskal [-] , T. Houska [-] , . Blecha [-] , A. Novotný [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - M. Fousek [-] , P. Petkov [-] , V. Šimek [-] - J. Rožboud [-] , L. Fousek [-] , J. Komberec [-] , V. Kotalík [-] , J. Červonyj [-] - J. Nejedlý [-] , T. Flecks [-]

ŽK: 50. T. Houska .
Hráči zápasu: J. Maruška , M. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍČEK Roman - LAGRON Luděk (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích