2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně překvapení nepřipustily


Branky


26

Oba celky v minulém kole nebodovaly, a tak měly co napravovat. Zejména soupeř z Táborska, který hraje o udržení v soutěži. Ten mohl v samém závěru srovnat, ale po obrovském závaru a dožadované penaltě odjížděla druholigová rezerva s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán vystřelil vedení

Začátek zápasu se odehrával v klidném, opatrném  duchu, jako by nikdo nechtěl chybovat. Mariánky se prezentovaly nakopávanými míči a jeden takový vyšel. V 15. minutě dlouhý nákop Grambala z vlastní poloviny do strany vápna našel Drahorád a přehlavičkoval špatně vyběhnutého Němečka - 1:0. Táborsko také mělo šanci, ze které mohlo srovnat, ale Postřihačův centr usměrnil Kubec mimo tři tyče.

 

Uběhla půl hodina hry a Mariánky mohly vedení navýšit. Pěček z levé strany našel Blažka na úrovni malého vápna, ale ten mířil pouze do Němečka. Hostující brankář napravil svou chybu těsně před odchodem do šaten. Z pravé strany centroval Lattisch na Kravara, který rybičkou zakončoval na přední tyč, ale Němeček fantasticky vyškrábl na roh. A když své příležitosti nezužitkoval Bryanta, šlo se do kabin za jednobrankého vedení domácích.

Infarktový závěrečný závar

Vstup do druhé poloviny utkání se povedl mladé rezervě, která hned po třech minutách srovnala. Dlouhý nákop z obranné poloviny prodloužil jeden z hostujících hráčů na Bryantu, ten se s příliš nerozmýšlel a za hranicí šestnáctky prostřelil Štrunce - 1:1. Nerozhodný stav ale příliš dlouho nevydržel. Po dalším ze série rohových kopů se v 54. minutě prosadil Šilhán, když těsně před Němečkem píchl míč do sítě - 2:1.

 

Táborsko tak cennou remízu příliš dlouho neudrželo a mohlo inkasovat znovu. Kravarovu hlavičku ale Němeček konečky prstů vyrážel. Zbytek utkání nabídl už jen obrovský závar v samém závěru, když se po rohovém kopu nepodařilo hostím prostřelil obrannou zeď a marně se následně dožadovali odpískání pokutového kopu za údajnou hru paží. Domácí tak vedení udrželi a nadále se drží v klidných vodách.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "První poločas jsme nehráli špatně, měli jsme převahu a soupeř hrozil z brejků. Dostali jsme se do vedení a měli jsme i další šanci, ale stav se do půle nezměnil. Ve druhém poločase soupeř rychle vyrovnal, ale my si vedení vzali zpátky po rohu. V závěru jsme přežili obrovský závar a šťastně vyhráli. Teď se nám tolik nedaří, první poločas nebyl nejhorší, ale herně to není ono."

FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Domácí hráli nakopávané míče, my jsme dostali dva góly po individuální chybě. Na konci jsme měli obrovskou šanci při závaru, kluci se dožadovalu ruky, ale těžko říci. Měli jsme tři kluky z A-týmu, chtěli jsme hrát fotbal, ale pořád jsme zbrklí. Mohli jsme odvézt alespoň jeden bod."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] , T. Šilhán [-] (68. V. Dan [-] ) , J. Blažek [-] (89. V. Tyml [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] (85. O. Parák [-] ) , D. Pěček [-] (62. M. Lorenz [-] ) , P. Grambal [-]

FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - T. Kmeťo [-] , F. Radosta [-] , P. Schramhauser [-] , P. Vandas [-] , J. Laszák [-] , B. Baidoo [-] , M. Kubec [-] , C. Vaňo [-] (67. J. Kubín [-] ) , T. Postřihač [-] (80. A. Rytíř [-] ) , L. Mikuláštík [-]

ŽK: 74. M. Drahorád , 80. V. Dan - 72. J. Laszák .
Hráči zápasu: P. Vandas .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra domácích

Zápas s Táborskem bude těžký, budou hodně běhaví. My si s tím musíme poradit a napravit slabý výkon doma proti Čížové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích