3:4p.
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů došel do penalt


Branky


52. M. Lukeš , 58. L. Bálek , 65. M. Lukeš - 14. T. Senft , 20. M. Krůta , 32. T. Senft
19

Klatovy na svém hřišti přivítaly Sedlčany, které na domácí tým nastoupili a v poločase vedli o tři branky. Ve druhém poločase ale o luxusní náskok na hřišti soupeře přišly, domácí zabrali a utkání rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany dominovaly

Klatovy hrály, Sedlčany dávaly góly. I tak by se dal ve stručnosti popsat první poločas. Domácí drželi míč na kopačkách, ale ohrozit sedlčanskou svatyni nedokázali. Tatran se dostával do šancí a byl produktivní. Haas našel pěknou přihrávkou na středu vápna Senfta, ten si ideálně míč připravil a nasadil Rojíkovi housle - 0:1. Netrvalo dlouho a hosté vedení navýšili. Tentokrát byl v roli nahravače Senft, který poslal centr do vápna. Míč si našel Krůta a hlavou navýšil vedení - 0:2.

 

Po půl hodině hry to s domácími fotbalisty nevypadalo dobře. Čipera zachytil špatnou rozehrávku Jandy, poslal Senfta do samostatného nájezdu a ten druhým gólem v zápase po kličce domácímu brankáři stanovil konečné poločasové skóre - 0:3. Hosté měli i další příležitosti, ty ale nevyužili. Trenér Michal Čadek tak měl jistě o poločas svým svěřencům co říci...

Klatovy dokázaly vyrovnat

Domácí udělali o poločas hned trojí střídání a po bouřce v kabině začali hrát úplně jinak. Klatovy si vytvořily tlak, ze kterého po pár minutách skórovaly. Střídající Bálek ukořistil míč a poslal ho za obranu na Lukeše, který tváří tvář Dřevojanovi byl úspěšný - 1:3. Netrvalo dlouho a domácí vsítili kontaktní branku. Odražený míč po standardce si našel jako první na hranici malého vápna Bálek a ve skluzu ho poslal za padajícího Dřevojana - 2:3.

 

Po hodině hry přišlo vyrovnání. Lukeš obdržel za obranu krásnou nahrávku a před Dřevojanem nezaváhal a míč poslal přesně k tyči - 3:3. Vedení mohl na stranu hostí vrátit Matoušek, ale Rojík ho vychytal. Ani Senft neproměnil svůj únik. Utkání tak došlo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté. Nasazení Glogara na penalty se vyplatilo, úspěšný byl hned třikrát a plusový bod putoval do Sedlčan.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: Přesně co jsme si řekli před zápasem se potvrdilo a do 30. minuty můžeme být rádi, že to bylo jen o tři góly. Koukali jsme jak kluci na výstavě s hračkama a hosté si dělali co chtěli. Byl to krutý poločas. Kdyby chlapci věděli, co se bude dít v poločase, určitě by přistoupili k zápasu jinak. Ve druhé půli se karta obrátila a byli jsme to my, kdo udával ráz utkání. Je pravda, že nás podržel Rojík, ale když chcete dotáhnout 0:3, hrajete vabank. Nemůžu říct, že jsem spokojen, ale také nemůžu říct, že jsem zklamaný. Dotáhli jsme prohraný zápas a teď je na nás, abychom navázali na druhou půli v posledních dvou zápasech.

TJ Tatran Sedlčany
Tomáš Senft, útočník: Domácí byli většinu zápasu více na balonu, ale nedařilo se jim vytvořit žádné větší šance. Nám se povedlo několik rychlých protiútoků a dali jsme z toho tři branky. Začátek druhé půle jsme hrubě nezvládli a domácí srovnali, přesto jsme mohli ještě rozhodnout, což se nám bohužel nepodařilo.



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Kotrba [-] (46. L. Bálek [-] ) , M. Lukeš [-] , K. Pavlík [-] , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] (46. M. Marek [-] ) , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (46. F. Diviš [-] ) , L. Krásný [-] , D. Tříska [-] (77. J. Sojka [-] ) , Z. Cibulka [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] (89. T. Glogar [-] ) - D. Čipera [-] (71. J. Kouklík [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , L. Matoušek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (90. R. Krůta [-] ) , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , M. Kdolský [-]

ŽK: 79. F. Diviš , 85. D. Dolanský , 90. K. Pavlík - 28. K. Kvěch , 34. M. Krůta , 81. P. Haas .
Hráči zápasu: M. Lukeš , L. Krásný - T. Senft .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: GUNITŠ Patrik - OPOČENSKÝ Vojtěch, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů