Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2019 18:00

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středočeské derby pro Rakovník


Branky


10

Přes neúspěch s Jindřichovým Hradcem pomýšleli fotbalisté Rakovníka stále na možnost postupu do ČFL. Pokud se chtěli ve hře udržet, museli zvítězit v Berouně. Zde se nikomu nehraje lehce, což domácí dali najevo především v první půli. Druhé dějství ale hosté jasně ovládli a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sotva zápas začal, hostující celek se mohl radovat. Rychlou branku si připsal po rohovém kopu Sklenka - 0:1. Přes šance na obou stranách další branku první půle nenabídla, a tak se šlo do druhého poločasu, kde se dalších gólů diváci dočkali. Domácí fans ale potěšeni nebyli, neboť jejich tým síť nerozvlnil. Rakovník své vedení navýšil, Červený našel před prázdnou brankou Vilímka a ten hlavou přiblížil SK k vítězství - 0:2.

 

To nebylo z hostující strany vše, po pohledné kombinační akci pálil přesně k tyči Schwendt - 0:3. Závěr zápasu nabídl akci "já na bráchu, brácha na mě". Jaroslav Červený udělal kličku brankáři a před odkrytou branku nahrával svému bratru Janovi, který stanovil konečné skóre zápasu - 0:4. Středočeské derby tak mělo jednoznačného vítěze.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Poslední utkání sezóny jsme chtěli vyhrát, což se povedlo. Navic jsme vysokým rozdílem vyhráli na půdě soupeře, takže jsme spokojeni.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Krčma [-] (46. M. Pelikán [-] ) , D. Soukup [-] (77. J. Krůta [-] ) , T. Ježek [-] , J. Král [-] , D. Rigo [-] , J. Počta [-] , D. Počta [-] , P. Pipiška [-] , T. Břížďala [-] , L. Sklenář [-] (59. D. Poslední [-] )

SK Rakovník
P. Šíma [-] - R. Hamouz [-] , Z. Schwendt [-] (79. J. Červený [-] ) , J. Krupička [-] , P. Tvrz [-] , P. Besta [-] , J. Červený [-] , K. Vilímek [-] (77. M. Krupička [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , J. Severin [-] (79. J. Šindler [-] )

ŽK: 20. T. Ježek - 37. Z. Schwendt , 77. J. Severin , 83. J. Sklenka .
Hráči zápasu: J. Červený .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - MATYŠ Jakub, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů