Ve Štěpánově se body dělily


Branky


21

Oboum týmům šlo ve Štěpánově o hodně. Zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První poločas bojovného derby, ve kterém se utkaly týmy z různých pólů tabulky, vyšel lépe domácímu celku. Ve 20. minutě se po standardní situaci nejlépe zorientoval Igor Ilchyshyn a přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání. Domácí měli i další šance, ale ty nevyužili, a tak šli do kabin s těsným vedením.

Hosté po přestávce srovnali

Počítky se ve druhém poločase zlepšily a svoji snahu korunovaly i brankou. Tu vsítil po hodině hry Ondřej Zajíček, který se stejně jako Ilchyshyn prosadil díky povedené hlavičce, na kterou byl Kubica v domácí svatyni krátký. Hosty branka povzbudila, zlepšili se, ale vítěznou branku se jim vstřelit nepodařilo. Body se tak ve Štěpánově dělily.

 

Štěpánov jede v dalším kole do Bohdalova. Počítky hrají doma s Moravskými Budějovicemi.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Cíl pro tento zápas byl získat všechny tři body. Remíza je pro nás ztráta dvou bodů. Bohužel se nám vůbec nedařilo a je lepší na tento zápas rychle zapomenout. I takové zápasy jsou, kdy se nedaří vůbec nic. Klukům děkuji za bojovnost, i přes veškerou snahu máme aspoň jeden bod.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
D. Kubica [-] - D. Fiala [-] (72. R. Hrubeš [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , R. Sabadashka [-] , P. Karásek [-] , V. Sedláček [-] , I. Ilchyshyn [-] , M. Novák [-] , A. Bohdan [-] (63. D. Kintr [-] ) , M. Ostrovskyi [-]

SK Transformátor Počítky
P. Beneš [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] - L. Jurnečka [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , F. Toman [-] - O. Zajíček [-] , M. Kuřítko [-] (70. O. Toman [-] ) , R. Blažíček [-] (46. P. Ločárek [-] )

Hráči zápasu: V. Kutnyk - L. Sláma .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ZADINA Petr - BÍLEK Zdeněk, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Věřím hostům, kteří nenechají nic náhodě a vyhrají o více jak tři branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích