2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:30

4.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec zvládl veledůležité utkání s Petřínem


Branky


31

V rámci čtvrtého kola se střetly Na Vajgaru dva celky, které ještě nebodovaly. Domácí Jindřichův Hradec měl záchranářské potíže již v minulé sezóně, a tak fotbalisté tohoto klubu znali důležitost tohoto utkání. Nováček soutěže z Plzně chtěl také poprvé bodovat a vyhnout se chvostu tabulky. Vítěz ale může být jen jeden a pro tentokrát to byli jihočeši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Čekalo nás velmi těžké utkání, ve kterém jsme před domácím publikem museli vyhrát. Soupeř byl ve stejné situaci jako my. Dostali jsme se do dvougólového vedení, hráli jsme dobře. Půl hodiny do konce ale převzal soupeř iniciativu a zaslouženě snížil. Petřín měl i další šance, naštěstí pro nás jsme soupeři znovu skórovat nedovolili. My jsme také po brejkových situací měli šance, ale vedení jsme nenavýšili. Jindra trefil břevno, poté v další své šanci netrefil branku, když byl i brankář překonán. Celkově to pro nás byl velmi těžký zápas a o to cennější je vítězství.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Byl to klíčový zápas jak pro nás, tak pro domácí. Náš výkon nebyl špatný, ale nedali jsme góly. Domácí nás potrestali z produktivity. Měli jsme tam nějaké závary, Demeter měl dvě slibné příležitosti, v závěru jsme si vytvořili tlak, ale nepadne nám to tam. Kluci, co dávali góly minulou sezónu, tak jim to tam nepadá. Neproměňování šancí, to je náš největší problém.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - M. Janák [-] (90. P. Krejník [-] ) , M. Scoarnec [-] , J. Kubín [-] , L. Králíček [-] , T. Jindra [-] , V. Cajz [-] , B. Abderrabi [-] (70. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , J. Chyška [-] (62. D. Tuček [-] ) , M. Škoda [-]

SK Petřín Plzeň
- Z. Šimáně [-] , P. Bendl [-] , V. Lisý [-] , J. Šulc [-] (83. M. Trojovský [-] ) , M. Vohrna [-] (72. A. Brudna [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Fiala [-] , O. Vinkler [-] (79. M. Lávička [-] ) , M. Provod [-] (54. A. Demeter [-] ) , P. Bednář [-] (54. D. Heller [-] ) , V. Suchý [-]

ŽK: 27. J. Chyška - 10. J. Šulc , 19. P. Bendl .
Hráči zápasu: T. Jindra , M. Janák - O. Vinkler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - ZITA Miloslav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích