F. Nedbalý 31.
F. Nedbalý 40. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 15:00

6.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany odjížděly z Mariánek s prázdnou, o vítězství rozhodl dvěma góly Nedbalý


Branky


31. F. Nedbalý , 40. F. Nedbalý (p.)
31

Po dvou nepovedených zápasech se Mariánské Lázně představily před zraky svých fans na domácí půdě, kde jím soupeřem byly Rokycany. Hosté přijeli s jasným cílem, a to porvat se o body. Domácí si v prvním poločase vytvořili dvougólový náskok, který během druhého dějství mohli navýšit, avšak další branka již nepadla. Hosté to neměli v karlovarském kraji vůbec lehké a o body se tak mohou porvat v příštím kole s prvoligovou rezervou Budějovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
František Nedbalý, útočník: Oproti minulému zápasu jsme udělali několik změň, které pomohly. My jsme byli od začátku agresivnější a koncentrovanější, utkání jsme měli pod kontrolou. Výsledek je zasloužený, ale mohl být i vyšší. Především ve druhém poločase jsme měli šance na navýšení skóre. Braun tam měl dvě gólovky, já jsem také dvě neproměnil. Rokycany hrály až do konce a snažily se alespoň o gól. S naším výkonem jsem spokojený.

FC Rokycany
Dan Houdek, brankář: Zápas nebudu hodnotit po fotbalové stránce, protože tohle nemělo s fotbalem nic společného. Aby nás rozhodčí takhle seřezal v šestém kole podzimní části, to jsem vážně za třináct let v dospělém fotbale nezažil. Spíše mě zaráží, že hráči a trenéři soupeře po zápase na sebe skákali a radovali se, jak mají důležité body a jací jsou frajeři. Ještě s dovětkem, že nás neřezali v Mýtě, tak co jako. Asi proto je český fotbal tam, kde. Když jsem hrál za Domažlice a na Střelnici se popravilo béčko Sparty, tak jsem se po zápase omlouval všem hráčům i trenéru Haškovi. Musím pochválit kluky z týmu, že udrželi nervy na uzdě a nenechal se nikdo vyloučit. Odmakali to do konce, i když šance na jakýkoliv bodový zisk byla asi tak stejně velká, jako že já narvu svojí obrovskou hlavu do helmy standardní velikosti. Jsem rád, že jsem v týmu, kde si body uhrajeme buď bojovností nebo štěstím, ne kvůli rozhodčím. Ještě bych doporučil kapitánu domácích Drahorádovi změnu sportu. Devadesát minut jsem ho neviděl u míče a co předvedl před odpískáním "penalty", to byla nádhera. Ve skocích do vody bych si u něj vsadil barák, že vyhraje olympiádu. My se teď připravíme na Budějovice a uvidíme, na co to bude stačit.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , R. Popovič [-] (86. P. Kořistka [-] ) , F. Nedbalý [-] (81. T. Šilhán [-] ) , M. Braun [-] , M. Drahorád [-] , T. Habart [-] , D. Pěček [-] (88. O. Parák [-] ) , M. Šácha [-] , J. Prokš [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - J. Hereit [-] , T. Denk [-] , P. Ženíšek [-] , T. Glazer [-] , D. Lehký [-] (46. D. Kroc [-] ) , P. Řezáč [-] (69. D. Koranda [-] ) , M. Debellis [-] , J. Procházka [-] , J. Sadílek [-] , J. Vaščák [-]

ŽK: 60. M. Šácha - 34. J. Sadílek , 39. J. Procházka , 67. T. Denk .
Hráči zápasu: J. Prokš , F. Nedbalý - J. Sadílek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - CICHRA David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích