0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina zvítězila nad Petrovicemi nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


17

Petrovice doma přivítaly Hlubinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový a nudný první poločas

Sobotní utkání jedenáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi, které v minulém kole prohrály v Českém Těšíně a mezi Hlubinou, která remizovala s Hájem. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo spíše bojem ve středu hřiště a nenabídlo divákům příliš mnoho příležitostí ke skórování. V první půli se snad nezrodila žádná "tutovka" ani na jedné straně. Pár menších zblokovala buďto dobře zformovaná obrana nebo střely končily mimo tři tyče. První polovina zápasu tak skončila bez branek a všichni jen doufali, že se obraz hry do té druhé výrazně zlepší. 

Zápas rozhodla jedna branka

Druhá půle začala v podobném duchu a tak bylo jasné, že je to typické utkání o jednom gólu a kdo ho dá, tak vyhraje. Všechny nadějné situace končily nepřesnými centry či finálními přihrávkami v šestnáctce a když už se někdo dostal k zakončení, brankář se obávat nemusel. Obrany pracovaly dobře. Jediného gólu se tak dočkali diváci v 78. minutě, kdy tentokráte velmi přesný centr na zadní tyč zpracoval Ondřej Hyrník a míč poslal ke vzdálenější tyči - 0:1. Takřka ihned po rozehrávce mohlo být srovnáno. Ciku centroval z levé strany před branku, kde si nabíhali dva neobsazení hráči Lokomotivy a jeden z nich, přesněji Hanusek, hlavičkou zakončil z bezprostřední blízkosti těsně nad. To byla největší a po hříchu jediná stoprocentní šance Petrovic. Víc už v zápase ani jeden z týmů nepředvedl. Hlubina si tak po hubené výhře připisuje další tři body. Petrovice vyšly z tohoto souboje naprázdno.

 

V příštím kole čeká Petrovice zápas v Háji. Hlubina se utká s Krnovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Dnes to byl zápas o jednom gólu a ten jsme bohužel inkasovali my. Šancí moc nebylo, tak bylo zřejmé, že to tak asi bude. V útočné fázi se nám nedařilo, doma jsme zvyklí si vypracovávat více gólových příležitostí."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - E. Ciku [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , D. Gill [-] , A. Ostáš [-] (62. D. Hanusek [-] ) , M. Sikora [-] (81. G. Molnári [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , D. Makula [-] (68. F. Juroszek [-] ) , M. Šiška [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] , J. Krčmařík [-] (90. J. Schmutz [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Frébort [-] , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] , A. Procházka [-] (84. M. Sasko [-] ) , J. Tomek [-] (46. O. Hyrník [-] ) , J. Vančo [-] , J. Dziža [-]

ŽK: 37. J. Hoffmann , 45. L. Alman , 70. F. Juroszek , 87. G. Molnári , 89. J. Paduch - 87. M. Sasko , 89. J. Krčmařík .
Hráči zápasu: D. Gill - O. Hyrník .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ŠAFRÁN Martin, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:50
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: remíza

Petrovicím se doma hodně daří, ale s Hlubinou to bude vyrovnaný boj a skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:49

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích