Remíza mezi Pustou Polomí a Břidličnou


Branky


12

Pustá Polom doma přivtala Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom se ujala vedení

Sobotní utkání předehrávky prvního jarního kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Pustou Polomí, která v minulém kole porazila Oldřišov a mezi Břidličnou, která porazila Fulnek. Nyní již k samotnému zápasu.

 

V tom byli od začátku mírně lepším týmem domácí, kteří svého soupeře zatlačili a vytvořili si během úvodní půlhodiny několik slibných příležitostí. Úvodní šance ještě brankou neskončili. Hosté se poté dostali více do hry a vytvořili si dva náznaky zakončení, které však brankou neskočnili. Ve 27. minutě už domácí vedli. Dostali se do rychlého protiútoku, kdy dostal krásný míč do běhu Mrázek. Zatáhl ho až do šestnáctky, kde se uvolnil a poslal balón pod sebe na Rodka, který ho propálil až do sítě - 1:0. Pustá Polom byla nejvíce nebezpečná ze standardních situací. Do konce první poločasu ale ani jeden z celků branku nevstřelil a do kabin tak šli hosté s jednogólovým mankem.  

Břidličná vyrovnala čtvrthodinu před koncem

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala. Hosté přidali na bojovnosti a větším důrazu. Domácí postupem času začali herně odpadat a nechávali Břidličnou více na míči. Hra se více méně odehrávala mezi vápny obou celků a moc výraznějších šancí nenabízela. Tu jednu z mála dokázali hosté využít v 74. minutě. Hráči Břidličné vystihli rozehrávku domácího celku a dostali se do přečíslení. Akci vyřešili skvělou postrkávačkou do prava na volného Adamovského, který si míč ve vápně přebral a i přes dotíraní jednoho z obránců dokázal vystřelit na zadní tyč, o kterou ještě míč otřel a ten zapadl do sítě - 1:1. Hosté poté mohli otočit zápas po šancí Simichanidise. Ten však nebyl důrazný v zakončení a branka z toho nebyla. Zápas se poté už jen dohrával bez větších brankových příležitostí. Oba celky si tak připisují do tabulky po bodu.

 

Pustá Polom skončila po podzimu na pátém místě se ziskem sedmadvaceti bodů a kladným skóre 38:26. Břidličná se usadila na místě druhém s jednatřiceti body a kladným skóre 45:19.



Ohlasy k zápasu



TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Domácí byli v úvodu lepší. Nám to celkem herně nešlo, protože jsme hráli v polepené sestavě, bylo nás přesně jedenáct a někteří kluci hráli zdravotně na hraně. To nás ale neomlouvá. Po poločase jsme prohrávali jen o gól, což pro mě osobně v tu chvíli byla malá výhra, protože kdyby to bylo o více branek, tak si myslím, že by to utkání bylo rozhodnuté. Druhý poločas byl více vyrovnaný. My jsme přidali na bojovnosti a zaslouženě vyrovnali. Hodně bojovný zápas."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šistík Petr - VOJKOVSKÝ Michael, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2019 13:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza