V Křižanově se hrálo jako na houpačce


Branky


59. L. Burian , 67. A. Burian , 87. A. Burian (p.) - 17. P. Jelínek , 32. T. Habán , 43. J. Jobánek
32

V Křižanově se hrálo jako na houpačce a domácí, kteří prohrávali s Březím po první půli o tři branky, po změně stran smazali toto manko a brali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vedlo v půli o tři branky

Ve vskutku podzimním počasí se utkaly rezerva Křižanova a jeden z aspirantů na postup do okresního přeboru, fotbalisté Březí. Hosté sice od prvních minut dokazovali, že jim nálepka jednoho z nejfotbalovějších týmů soutěže patří právem, nicméně vyložené šance se objevovaly zejména na domácích kopačkách. Bajer ovšem po kličce brankáři prázdnou bránu hostů netrefil, Aleš Burian pak nepotvrdil pověst kanonýra, když nikým nehlídaný zbytečně střílel z první a trefil pouze nohy padajícího Urbánka. Březí se do vedení dostalo s ohledem na průběh zápasu nečekaně, když na Dostálův přímý kop směřující vedle brány reagoval domácí Homola zbytečně, prudkou střelu vyrazil pouze pod nohy dorážejícího Jelínka, jehož úloha nebyla z řad nesnadných – 0:1. V reakci na hostující vedení křižanovští borci opětovně zažehli motory, výsledkem však byly pouze další spálené šance, načež po efektním i efektivním brejku soupeře pykali podruhé, když Habán v samostatném úniku poklidil míč do sítě pod padajícím brankářem. Zmar domácích, jejichž hra v první půli rozhodně nebyla tak špatná, jak napovídá výsledek, dokonal gólem do šatny Jobánek, jenž využil Procházkova nedůrazu a snad holení trefil míč z velkého vápna přímo do rohu domácí svatyně – 0:3.

Křižanov po stíhací jízdě vyrovnal

Ať už domácím pomohla víra v to, že vstřelený gól může od základu změnit průběh utkání, přetrvávající vítr, jehož síly využívali v první půli hostující borci, nebo strach z debaklu, druhé dějství se neslo v jejich režii. Nutno uznat, že hosté působili, jak kdyby mělo konečné skóre být pouze otázkou jeho výše, čímž křižanovským jejich počínání usnadnili. Domácí hře rovněž vydatně pomohly poločasové změny v podobě Anděla, Částka i Marka, kteří svůj part zvládli na jedničku. Jiskru naděje vykřesal po hodině hry Leoš Burian, jehož opakovaná střela zapadla přesně k levé tyči Urábnkovy brány. Tentýž borec mohl do žil domácích přilít pořádnou infuzi víry, svou penaltovou úlohu – po přísném posouzení zákroku na bratra Aleše – však nezvládl. Když zklamal jeden z bratří, penaltový prapor Burianů zvedl druhý z bratrské dvojice a po dalším sporném zákroku tentokrát na Částka Aleš Burian skóre snížil – 2:3. V dechberoucím závěru prvně mohli ve dvou příležitostech nadobro rozhodnout hostující fotbalisté, v první šanci ovšem pouze nastřelili Homolu, po Dostálově jedovce zaduněla levá tyč domácí svatyně, ke slovu se dostali i domácí, kdy útočná akce měla opětovně podpis jednoho z dua Burianů, kdy Aleš penakrásnou střelou do levé šibenice finálně stanovil skóre bláznivého zápasu – 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola: V půlce mě napadlo, že už fakt nevím, jak zas budu zápas hodnotit, protože to byla taková naše podzimní klasika, kdy se hraje vyrovnaný fotbal, ale góly dává soupeř. Zaplať pámbů, že v druhé půlce jsme dokázali tři góly vstřelit a vybojovali aspoň remízu. Obratu jsme byli blízko, na druhou stranu nám pomohly dvě sporné penalty, takže bod určitě bereme.

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Nejdříve je nutno opravit některé nepřesnosti v zápisu o utkání, o kterých se již zmínil David, a náš kapitán je z pochopitelných důvodů neopravil. Takže ČK mu byla udělena v 63, ve stejný čas jako Pavlovi ŽK (u první penalty). Já jsem vůbec nehrál. V samotném ohlasu o utkání je třeba zmínit, že někdy se daří a jindy úplně naopak (slušně řečeno). Kromě toho, že se nám nepodařilo připravit na podmáčený terén, jsme si utkání prohráli v druhém poločase, kdy jsme nenavázali na proměňování šancí v první půli. Hodnocení výkonu rozhodčího od Pavla, Dominika a Davida si můžete přečíst v komentářích. Já můžu jenom dodat to, jak ho hodnotili sami domácí přímo po utkání:,,Tak nám pan rozhodčí daroval bod". Přejeme domácím, aby stejně jako oni nevnímali funkci rozhodčího nějací soupeři. Výsledek bereme jako prohru a test odolnosti. Čeká nás těžký los. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 15:31
Hodnocení zápasu
5. 10. 2019 19:34
Za Březí děkujeme panu rozhodčímu Nebolovi, který dneska ukázal svoje kvality a maximálně poškodil Březí. Stále se píše o týmech, jak vyjíždí po rozhodčích. Sám se tomu nedivím. Pokud mám na lajně dva mladý kluky, tak jim mám ukázat jak se to píska. Ale, né tuhle komedii. Děkujeme Vám a přeji hodně úspěšných zápasů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Smolík
Tip experta: výhra hostů

Jasná 2. Dostál je v dobré formě a určitě mu v Křižanově taky něco padne.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů