Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí doma deklasovalo Dolní Bukovsko B osmi góly


Branky


0

Druhý zápas v řadě na domácí půdě odehrál tým TJ Sokol Lipí proti Dolnímu Bukovsku B. Domácí hráči minulé kolo ztratili první body, když remizovali s Chrášťany. Hosté naopak slavili první bodový zisk od prvního kola, když v závěru otočili zápas s Dívčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jednoznačnou záležitost proměnili fotbalisté Lipí utkání osmého kola proti béčku Dolního Bukovska. Hosté přivezli do Lipí velmi mladý kádr s věkovým průměrem dvaceti let a na při chuti hrající Lipí od začátku do konce vůbec nestačili. Lipí konečně zažilo utkání, kdy se mu podařilo proměňovat své šance. Především v prvním dějství domácím spadlo do sítě prakticky vše, na co sáhli. Výsledkem tak bylo neuvěřitelné sedmibrankové vedení po první pětačtyřicetiminutovce! Lipí šlo do vedení hned ve třetí minutě. To poprvé v utkání zaúřadovala bratrská spolupráce bratří Kašů. Starší Petr rozehrával rohový kop a Ondřej Kaše nadvakrát poslal balón do sítě - 1:0. Za několik minut mohlo být vyrovnáno, když dělovka hostujícího Venčovského ze 40 metrů orazítkovala břevno Macháčkovy branky. Poté již ale převzali otěže domácí hráči, kteří si kombinační hrou dokázali vypracovat spousty příležitostí a také je nemilosrdně proměňovali. V 18. minutě poslal Mojžíš šajtlí krásný balón na Petra Kaše, ten si připravil střeleckou pozici a levačkou z hranice vápna se štěstím prostřelil teprve šestnáctiletého Trnku v brance Bukovska - 2:0. Následovaly chvíle Romana Lávičky. Mladíček v dresu Lipí, jenž tentokrát nastoupil netradičně v útoku, od 30. do 35. minuty zaznamenal čistý hattrick! Nejprve po pěkné kombinaci postupoval sám na hostující branku a tváří v tváři proti Trnkovi nezaváhal - 3:0. Poté se dokázal ve vápně uvolnit po dlouhém autovém vhazování Ondřeje Kaše a ač tísněn, v pádu dokázal procpat balón do sítě - 4:0. Nejhezčí moment utkání přinesla 35. minuta, kdy si balón narazili Petr Kaše s Holinkou a před Lávičkou zívala poloprázdná branka - 5:0. Hosté byli jako opaření a na jejich branku se valil útok za útokem. Ve 43. minutě rozehrával přímý volný kop  z pravé strany Holinka, odražený balón se dostal k Petrovi Kaše a ten ho levačkou poslal k pravé tyči - 6:0. Za další minutu opět zafungovala bratrské spolupráce Kašů, kdy Petr našel rozběhnutého Ondřeje Kaše a ten si počínal chladnokrevně - 7:0.

Ve druhé půli tempo přeci jen opadlo a přesto, že si domácí dokázali vypracovat velké množství šancí, skórovat se jim podařilo již jen jednou. V samotném závěru navíc hosté zaznamenali alespoň čestný úspěch. Výborný výkon domácích v prvních pětačtyřiceti minutách dovolil trenérskému týmu obměnit sestavu, do hry se tak dostali všichni hráči z lavičky. Nejvíc z nich byl vidět Pavel Svoboda, ale ani jednu ze svých šancí nedokázal zužitkovat. Nejprve mířil hlavičkou nad, poté sice v samostatném úniku přeloboval Trnku, ale jeho radost zastavilo břevno hostující branky, a když už balón přeci jen dopravil do sítě, branka nebyla uznána pro ofsajd. Ujala se tak až střela kapitána Lukáše Kruťka z 66. minuty, která sice mířila mimo tři tyče, ale hostující obrana si jí nešťastně srazila do vlastní sítě - 8:0. Devátou branku měl na kopačkách střídající Štěpán Svoboda, ale z bezprostřední blízkosti bohužel nedokázal dopravit balón do prázdné branky. V 80. minutě se hráči Bukovska dočkali alespoň čestného úspěchu, kdy po rohovém kopu připravil Macháčka o čisté konto nikým nekrytý Tomáš Věncovský 8:1. Lipí tak i po sedmém utkání zůstává neporaženo a vzhledem k remíze Týna v Úsilném navýšilo svůj náskok na čele tabulky již na čtyři body.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (záložník): "Dneska se nám nedařilo v obraně a od toho se odvíjí celý výsledek. I když jsme druhý poločas začali hrát lépe, opravdu to nestačlo na to, abychom dorovnali hrozný výsledek z prvního poločasu."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Jinek [-] , V. Radouch [-] , J. Mojžíš [-] - J. Kümmel [-] , O. Kaše [-] (46. P. Svoboda [-] ) , L. Kruťko [-] (70. M. Svoboda [-] ) , J. Holinka [-] , P. Klečka [-] (56. Z. Jinek [-] ) - P. Kaše [-] (64. Š. Svoboda [-] ) , R. Lávička [-]

TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - M. Trávníček [-] (46. V. Koutský [-] ) , D. Švanda [-] , L. Malecha [-] (36. L. Malecha [-] ) , K. Paur [-] - P. Kokeš [-] , V. Klečka [-] , J. Matoušek [-] , T. Venčovský [-] - L. Lomský [-] (50. F. Sedlák [-] ) , J. Mach [-]

Místo: Lipí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.