2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice odjely ze Strahovic s prázdnou


Branky


3

Strahovice přivítaly doma celkem z Darkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší, ale gól padnul jenom do jejich brány

Mělo to být utkání nahoru a dolů, které nebude mít favorita. Už první minuty, ale ukázaly přesný opak, když Strahovice využily domácího prostředí a vlítly na Darkovice. Během prvních 15 minut si vytvořily 3 velké šance, které musel zachraňovat až brankář hostů Chlappek. Hra Darkovic zatím působila bezmyšlenkovitě a pokusy o rychlé brejky končily často na jejich polovině. Strahovicím ale zatím chybělo to nejdůležitější, a to koncovka. Celá ofenzivní fáze směrem od brankáře, přes obránce, záložníky až po útočníky fungovala skvěle, ale když už se nějaký hráč dostal k zakončení, tak jeho střela postrádala razanci, nebo se zkrátka nevešla mezi tři tyče. Téhle slabiny nakonec využili hosté, kteři se přece jenom na chvilku dostali k míči a rychlým protiútokem vklouzli do pokutového území soupeře, kde našle Vyletělek nahrávkou pod sebe Voldána. Ten z ojedinělé šance v 32. minutě vytěžil maximum a placírkou poslal balón přesně k tyči. Zaskočení domácí potom působili do konce poločasu o něco víc neškodně a do nějaké vyložené “tutovky” se ve zbylém čase nedostali. Po hvizdu svítilo na tabuly skóre 0:1, ale nutno dodat, že ani jeden z týmu nebyl s průběhem zápasu spokojený.

Domácí zaslouženě obrátili

Po důrazné promluvě od trenéra, vběhli na hřiště domácí hráči s ještě vetším elánem a touho vstřelit gól, než tomu bylo v prvním poločase. Zasloužené branky se dočkali už ve 49. minutě, když si Petr Beneš narazil po pravé straně s jedním ze záložníků a křižnou střelou nedal brankáři šanci. Tento moment zlomil všechny naděje hostů a celý druhý poločas se prakticky jenom bránili. Darkovicím chyběl především zápal do hry, který naopak ze soupeře jenom sršil. Tečku za příběhem o bodech z venkovního hřiště pak definitivně udělal domácí Dominik Beneš, když se po totožné akci, která vedla k prvnímu gólu, dostal k míči a jeho projektil rozvlnil síť hostů. V 62. minutě byl stav utkání 2:1 a Darkvovice tak byly nuceny otevřít víc svou hru. Na herním projevu to sice moc poznat nešlo, ale už ani Strahovice tak výrazně nehrozily. Posledním výrazným momentem zápasu se stala červená karta pro kapitána hostů Pavla Vyletělka, který pár minut před koncem udělal neohrabaný faul a rozhodčí vytáhnul podruhé za zápas žlutou kratu, která hráče poslala předčasně do sprch. Nicméně výsledek se nijak nezměnil, a tak zůstávají zaslouženě všechny body doma.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Martin Krzikala (trenér): “Sice jsme po poločase vedli 1:0, ale kdyby nám dali domácí v prvních 15 minutách 3 góly, tak by nikdo neřekl ani popel. Strahovice byly jednoznačně lepší a my jsme si za náš výkonem nezasloužili ani bod.”



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Z. Kryštof [-] , P. Beneš [-] , D. Beneš [-] (74. J. Stříbný [-] ) , B. Moc [-] (89. M. Nevřela [-] ) , L. Slanina [-] (90. M. Malchárek [-] ) , O. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , P. Slavík [-] , D. Kapinos [-] , P. Kubjatko [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-] , J. Voldán [-] , M. Burý [-] , J. Vyletělek [-] (81. M. Hanel [-] ) , J. Balavajder [-] , D. Novák [-] , A. Tvrdý [-] (46. D. Bach [-] ) , N. Chotár [-] , L. Poštulka [-]

ŽK: 85. B. Moc - 5. A. Pieknik , 20. A. Tvrdý , 50. P. Vyletělek , 75. L. Poštulka . ČK: 87. P. Vyletělek .
Hráči zápasu: P. Beneš .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Farnik Lukáš - BEDNÁŘ Marcel, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Halátek

Expert: Michal Píšala
Tip experta: výhra domácích

“Asi to bude vyrovnané utkání, ale přece jenom věřím víc domácím.”