0:3
(0:1)
13. O. Chvěja
70. T. Moravec (vl.)
78. O. Chvěja
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Baníku přijela v ligové sestavě!


Branky


13. O. Chvěja , 70. T. Moravec (vl.) , 78. O. Chvěja
4

Po dvou létech se znovu představili v Dolním Benešově fotbalisté ostravského Baníku. Hosté jsou v absolutní špičce letošní podzimní tabulky MSFL, a i v tomto zápase potvrdili své dosavadní postavení. Do utkání nastoupili téměř v ligové sestavě, ale k jejich vítězství jim však výrazně pomohli domácí. To je zřejmé z jeho průběhu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostali už ve 4. minutě domácí, ve vyložené pozici však zradila Wybraniece střelecká muška… Pro domácí se ukázala 13. minuta jako nešťastná, po rohovém kopu poslal hosty do vedení Chvěja - 0:1! Domácí se snažili o vyrovnání, velmi blízko k němu byli už v 17. minutě, k jejich smůle však skončila střela Massaniece jenom na břevně! Ve 24. minutě se dostal do šance Martiník, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo. Po změně stran se obě mužstva snažila, domácí o vyrovnání, hosté o pojistku svého vedení. V 56. minutě nezastavila obrana domácích bleskového Sora, jeho střela však minula cíl. Gólem neskončila ani akce domácího Moravce, kterou zakončil povedenou střelou Skroch, ale brankář Murín se překvapit nedal. V 63. minutě udržel ve hře domácí skvělý zákrok brankáře Baránka, který připravil o gólovou radost Budínského. Další průběh zápasu výrazně ovlivnila 70. minuta. Hosté zahrávali rohový kop a před gólmanem Baránkem tečoval nešťastně balón Moravec a vlastní gól pojistil vedení hostů na – 0:2… Na zvrat tohoto stavu už domácí nedokázali odpovědět. Definitivní pojistku na vítězství hostů pak přinesla 78. minuta hry, Zálešák rozehrál rohový kop a Chvěja svým druhým gólem dal výsledku konečnou podobu – 0:3. Hosté se tak radovali z plného bodového zisku, který je posunul na 1. příčku tabulky Moravskoslezské ligy.

 

Autor: Petr Krömer



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - J. Koňařík [-] (75. T. Gebauer [-] ) , A. Rončka [-] , V. Wojatschke [-] (53. P. Rubý [-] ) , A. Karčmář [-] (75. F. Labuda [-] ) , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Massaniec [-] , O. Kubík [-]

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - J. Juroška [-] , L. Budínský [-] , Y. Sor [-] (80. F. Sotorník [-] ) , J. Martiník [-] , O. Chvěja [-] (80. Z. Říha [-] ) , S. Muhammed [-] , A. Jánoš [-] , J. Harušťák [-] (68. F. Zouhar [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Zálešák [-] (68. S. Kulig [-] )

ŽK: 87. P. Rubý - 90. A. Jánoš .
Počet diváků: 242. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - ROSICKÝ Jakub, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů