1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč zůstává na sestupové příčce


Branky


18. T. Válek - 5. M. Malata , 36. V. Crkal , 45. M. Malata
13

Ani v 10. kole Krajského přeboru Vysočiny mužů se třebíčským fotbalistům nepodařilo zvítězit. Tentokráte si všechny body odvezla juniorka Velkého Meziříčí, která v minulém kole porazila na svém hřišti lídra tabulky ze Speřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly v první půli

Juniorka Meziříčí si na hřišti svého odvěkého rivala z Třebíče vedla více než dobře. V 5. minutě se hosté ujali zásluhou Mirka Malaty vedení 0:1. Rozjeté hosty ale na chvíli přibrzdila vyrovnávací branka domácích, kdy se v 18. minutě trefil Válek 1:1. Svoji herní převahu ale hosté ještě do konce první půle dokázali vyjádřit dalšími dvěma góly. V 36. minutě skóroval Crkal a gólem do šatny upravil skóre na 1:3 střelec první branky Mirek Malata. 

Bezgólový druhý poločas

V druhé půli již přítomných 85 diváků bohužel žádnou branku neviděli. Juniorka Velkého Meziříčí si dvoubrankový náskok pohlídala a na ukazateli skóre tak svítilo 1:3 i po závěrečném hvizdu rozhodčího Straky. Hosté tak potvrdili dobrý výkon z minulého utkání, kdy doma porazili Speřice.

 

Zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Dnes jsme podali dobrý výkon, dobře jsme kombinovali. Výhra je zasloužená.



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - T. Hrbáček [-] , A. Suchna [-] - Z. Maule [-] - T. Válek [-] - T. Novotný [-] (46. V. Podhrázský [-] ) , P. Florián [-] , J. Uličný [-] (74. F. Dvořák [-] ) , V. Maleta [-] , P. Sedláček [-] , M. Sáček [-] (88. R. Durda [-] )

FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - L. Berka [-] (46. L. Benda [-] ) , M. Malata [-] , P. Chalupa [-] , D. Krčál [-] , M. Malata [-] (90. T. Kolouch [-] ) , J. Urbánek [-] , V. Crkal [-] , D. Karmazín [-] , F. Vošmera [-] (74. D. Ráliš [-] ) , N. Bibr [-]

ŽK: 48. V. Maleta , 63. V. Podhrázský , 86. P. Florián .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: STRAKA Karel - LANDSMAN David, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích