Diváci branku neviděli


Branky


11

Fotbalu chybělo koření, a to branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Petrovice přivítaly mužstvo z Jakubčovic. V úvodní dvacetiminutovce byla aktivnější domácí družina, ale dostala se pouze ke střelám ze střední vzdálenosti, se kterými neměl buď hostující brankář pronlémy, nebo šly vedle. Po půlhodině hry se dostaly k zakončení i Jakubčovice, ale se střelou Murina z dvaceti metrů si domácí brankář Hošťák poradil, když ji vyrazil. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami bez vážnějšího ohrožení brankáře. 

I ve druhé půli diváci gól neviděli

Hned v úvodu poločasu se probíjel do šance domácí Hanusek, ale jeho pokus z blízka vyrazil brankář Náhlík. I nadále se více tlačila do útoku Lokomotiva, ale její snaha se rozbíjela před šestnáctkou hostí. Po hodině hry se blýskl opět dobrým zákrokem Náhlík, když vyrazil pokus domácího forvarda Hanuska. Závěrečný tlak domácích už se nedostavil, naopqk ještě v závěru mohly vyhrát Jakubčovice, ale jednou těsně jejich hráč minul branku a po rohovém kopu v nadějné pozici opět domácí obrana pokus zblokovala na rohový kop. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. 



Počet diváků: 110. Rozhodčí: GODFRYD Vojtěch - LEVINGER Milan, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2021 08:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza