0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:30

2.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů výhrála Kroměříž


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani ve druhém utkání sezony si holičtí fotbalisté nepřipsali body. V domácím zápase proti Kroměříži neproměnili penaltu, naopak v závěru inkasovali z přímého kopu.

   

 

S odhodláním napravit porážku v Uničově a předvést se domácímu publiku šli do zápasu v horkém odpoledni fotbalisté 1.HFK Olomouc.

A bylo to znát, úvodní nápor totiž patřil právě jim. Střela aktivního Tögela však mířila nad a Danise v dobré pozici zradila zbrklost.

Nejzajímavější chvilky přišly až na konci první pětačtyřiceti­minutovky.

Ve 39. minutě marně reklamovali hosté penaltu, dvě minuty nato se pak kopal pokutový kop v jejich vápně po faulu na Danise.

Přes velké protesty trenéra Chytrého i samotných hráčů si míč na penaltový puntík postavil nejzkušenější muž na place, Marek Heinz.

Jeho slabou, navíc špatně umístěnou střelu k pravé tyči však Radek Petr, vicemistr světa do 20 let z roku 2007, vyrazil.

„V prvním poločase začali domácí daleko ativněji, bylo vidět, že chtějí první utkání doma zvládnout. My jsme do něj vstoupili moc profesorsky a málem se nám to vymstilo," nebyl spokojen s úvodním dějstvím Vlastimil Chytrý, kouč Kroměříže.

V tom druhém už byli hosté o poznání aktivnější, hra se odehrála převážně na polovině Holice.

„Vysvětlili jsme si něco důrazněji v šatně, udělali jsme střídání a myslím, že už to bylo v naší režii," dodal Chytrý.

Odměnou byl Kroměřížským přímý kop z dvaceti metrů poté, co domácí Rozsíval zahrál rukou.

Následná střela Tomáše Jelečka, pro změnu vicemistra Evropy do 19 let z roku 2011, zaplula přes zeď krásně k levé tyči. Brankář Mucha se za míčem jen ohlédnul.

„Měli jsme přerušit situaci před rozhodující standardní situací, k té vůbec nemělo dojít. Řval jsem i na hráče, aby šel k tyči za zeď k tyči. Kdyby tam byl, tak to vykopl a gól nebyl. To jsou takové věci, které zkušené mužstvo neudělá," láteřil domácí trenér Oldřich Machala.

A protože se v nervózním závěru neprosadil individuální akcí domácí Danis ani hosté z několika brejků, odvezla si Kroměříž tři body za nejtěsnější možné vítězství.

Naštvaného kouče Machalu mrzely především šance z prvního poločasu.

„Myslím, že jsme měli zápas jednoznačně vyhrát. Nebo aspoň neprohrát. Oni neměli vůbec nic, k ničemu se nedostali za celý zápas. Kopali jen dlouhé balony, my jsme měli penaltu a takové příležitosti, které bychom proměnili, kdybychom měli o dva až tři zkušenější hráče víc," povzdychnul si Machala, podle kterého však už žádná posila zřejmě nepřijde.

Hostující trenér Chytrý byl spokojen s výhrou, méně pak už s výkonem.

„Jsme spokojení se šesti body, ale byla to pro nás dnes tvrdá lekce v tom, že musíme hrát každý zápas na sto dvacet procent. Je to pro nás zkušenost, protože i další venkovní utkání budou v podobném duchu. Každý se na nás připraví a bude se chtít vytáhnout," předpověděl.

Zdroj: www.hfkolomouc.cz



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Vlastimil Chytrý - hlavní trenér: Věděli jsme, že tým HFK Olomouc prošel výrazným posíením v letní pauze a přichod zkušeneho reprezentanta Marka Heinze s naďejnymi hráči Sigmy Olomouc z týmu domacích dělá černého koně letošního ročníku MSFL. Od prvních minut to byli domací, kterých bylo plné hřiště a hýřili aktivitou. První poločas z naší strany nebyl dobrý . Po poločasové pauze přišel na hřiště kreativní Honza Hromek s Tomášem Strašákem a rázem jsme naprosto přebrali otěže hry a bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme branku. Tu jsme vstrelili v 77. minutě Tomášem Jelečkem a zaslouženě jsme vyhrali i druhé utkání v řadě. Kluky musím pochválit za to, že do poslední minuty bojovali o tři body a ukázali výborný týmový výkon, ale také zato, že dokázali udržet nervy a přežili místy až komická rozhodnuti trojice v černém.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Lysoněk [-] , J. Grézl [-] , O. Kováč [-] (58. P. Štěpánek [-] ) - J. Šteigl [-] (76. D. Hornich [-] ) , J. Bernard [-] , J. Tögel [-] , F. Rozsíval [-] - Š. Danis [-] , M. Heinz [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
R. Petr [-] - R. Budín [-] , J. Swiech [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - A. Ševčík [-] , R. Haša [-] (87. L. Nevřala [-] ) , F. Žák [-] , D. Krška [-] (60. T. Strašák [-] ) , V. Látal [-] (46. J. Hromek [-] ) - M. Neubert [-] -

ŽK: 34. J. Kotouč , 65. J. Grézl , 76. F. Rozsíval - 20. R. Haša , 41. J. Swiech , 41. R. Petr .
Místo: tráva. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - PRIESOL Daniel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.