5:2
(2:0)
63. V. Beránek (p.)
80. V. Novák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj v Hořovicích propadl z kázně a přístupu


Branky


18. A. Rampa , 22. J. Mojdl , 73. A. Rampa , 77. D. Hájek , 81. L. Kaufman (p.) - 63. V. Beránek (p.) , 80. V. Novák
0

Bezstarostný a nezodpovědný výkon hostů nemohl stačit na kolektivní přístup Středočechů v zápase, který se musel líbit především divákům. Vrásky přidělával trenérům, protože útoky se lavinovitě valily na obě strany a především defenziva krumlovského týmu byla až příliš neorganizovaná. Zejména proto si Slavoj již podruhé v této sezoně odvezl ze soupeřových hřišť potupného bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovická převaha

Hořovičtí na soupeře vlétli od úvodního hvizdu, v několika úvodních minutách si vypracovali hned tři gólové příležitosti a bylo jen otázkou času, kdy udeří naostro. Zejména šikovný rychlík Vrabec opakovaně zpovídal z obranné násobilky hráče Slavoje. Protože také domácí při svých útočných aktivitách zcela nezavírali svá zadní vrátka, slavojáci ve 12. minutě opláceli neúspěšnou ránou s gólovými parametry vypálenou Jakešem a vzápětí Novákem, jenž si pohrál s domácí obranou a jeho střelu vytěsnil gólman konečky prstů na roh.

 

V 18. minutě však domácí dotáhli do gólového konce svou očividnou převahu ve hře hlavou zejména po standardních situacích a Vrabcův roh uklidil do sítě vysoký Antonín Rampa. Vzápětí mohl skórovat Vrabec, jeho náběh však skončil bombou letící do korun stromů za brankou. Ovšem ve 22. minutě přišla další standardka a tentokrát se radoval Jan Mojdl - domácí odchovanec, jenž se v létě vrátil z Vyšehradu jako jediná posila konsolidovaného týmu. Až do přestávky se pak střídaly nájezdy na obě brány, aktivnější i nadále byli ukázněnější domácí. Skóre se však neměnilo, protože například Nademlejnský, jenž se řítil sám na Trnku, napálil jen tyč. Neuspěl ani Farkaš a na druhé straně Špát, P. Svoboda ani V. Beránek.

Gólové hody

Po změně stran byla defenzivní bezstarostnost hostů ještě znatelnější. Domácí ji však prozatím nepotrestali - Farkaš neúspěšně mířil tutovku k zadní tyči, Nademlejnský opovrhl nabídkou Vrabce a zblízka přestřelil. Definitivní podobu ofenzivním manévrům mohla dát 55. minuta. To Jakeš zbytečně fauloval ve vlastním vápně, ale Hájkova penalta byla velmi nepovedená. Tento částečný neúspěch domácí na chvíli poznamenal a slavojáci vycítili příležitost ještě něco se zápasem udělat. Ovšem střídající Žilenko hned po příchodu na hřiště neproměnil přesnou kolmici Nováka. Za minutu sice Václav Beránek s jistotou uklidil k tyči penaltu nařízenou po faulu na Klivandu, ale to bylo vše.

 

Pak si ještě neporadil s Trnkou Bežó, avšak zanedlouho z ničeho nic po nákopu od středové čáry za stopery míč v pohodě umístil do sítě Antonín Rampa. Další úspěch připojil v 77. minutě po neodpískaném ofsajdu Daniel Hájek, vzápětí výborný Rampa orazítkoval břevno. Slavojáci ještě korigovali v 80. minutě Václavem Novákem po teči jednoho z hráčů, ale poslední slovo měli Hořovičtí svým kapitánem Luďkem Kaufmanem, jenž nezaváhal při další penaltě za ruku - 5:2.
(autor: František Lippl)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Soupeř měl dvě nádherné střely na začátku, kde nás podržel brankář Milan Herco. Jinak jsme skoro celý zápas měli ve svých rukou a kromě pěti vstřelených gólů jsme měli dalších šest sedm vyložených šancí. Zase doplácíme na to, že děláme zbytečné drama z úplně jasného zápasu. Naštěstí tento zápas pro nás dopadl relativně klidně 5:2, ale naše současná největší slabina, nevyužívání stoprocentních šancí, se znovu ukázala. Zasloužená výhra pro nás, Krumlov má nebezpečné útočníky, ale mohli jsme vyhrát větším rozdílem než 5:2. Vyzdvihl bych určitě autora dvou branek Tondu Rampu, který vyhrál spoustu osobních soubojů a zápas se mu hodně povedl, a gólmana Milana Herca, který nás hlavně na začátku podržel při dvou krásných střelách Krumlova."

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník P. Svoboda: "Hrozný zápas z naší strany. Bez nasazení, bez bojovnosti, odevzdaný výkon. Výhra Hořovicka po našem výkonu a přístupu k utkání byla naprosto zasloužená."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] - D. Farkaš [-] (69. V. Zítek [-] ) , M. Nademlejnský [-] , J. Mojdl [-] , A. Rampa [-] (79. I. Zítka [-] ) , O. Vrabec [-] (84. T. Březina [-] ) - D. Hájek [-] (79. J. Štěpnička [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Dudák [-] ) , M. Klivanda [-] , J. Kabele [-] - V. Novák [-] (82. M. Rytíř [-] ) , V. Jakeš [-] (60. R. Žilenko [-] ) , J. Wagner [-] , V. Beránek [-] - M. Špát [-] (73. J. Rozkošný [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 36. J. Šmíd , 70. O. Vrabec - 70. J. Wagner , 81. R. Žilenko .
Hráči zápasu: M. Herco , A. Rampa .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - Cihlář František, Kastl Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.