2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci se v Plzni neztratili a odvezli si bod


Branky


0

Brzká branka v síti Krumlova Jihočechy nezlomila a hosté dokázali ještě v průběhu prvního poločasu vyrovnat. Doubravka měla převahu, kterou však nedokázala zužitkovat. Rozhodnout tak musely pokutové kopy a druhý bod přisoudily domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný nástup Doubravky

Bez distancovaného Kroupy a zraněného Dudáka slavojáci nemohli začít hůře. Již ve 2. minutě se trefil po akci středem obrany vyhlášený kat zelenobílých Ferenc Róth a i nadále to na prořídlém trávníku plzeňského klubu vypadalo, že Jihočeši jsou myšlenkami ještě někde na cestě. 

Domácí na ně vlétli, vzápětí Soukupova rána jen s pomocí teče minula bránu. Naštěstí se hosté postupně oklepali a dostávali se do zápasu. Ve 13. minutě poprvé ukázali, co by mohlo na pomalejší stopery Doubravky platit. Motor českokrumlovského týmu Novák dal míč po zemi do běhu P. Svobodovi, ale jeho průnik skončil jen pádem ve vápně. Pak přečkali dvě velké příležitosti domácích, když Sýs jen těsně minul zadní tyč, a Soukupovo obhození vybíhajícího brankáře Trnky skončilo obdobně. 

To již ale přišla chvíle pro českokrumlovskou radost – po pěkné akci po pravé straně se dostal  na hranici velkého vápna k míči Klivanda, našel volného Václava Nováka a ten s přehledem po zemi umístil míč do sítě. Byla to první podzimní branka Slavoje venku! 

Domácí mohli ještě dvakrát do konce poločasu vrátit vedení zpět na svou stranu. Po rohu se dostal k hlavičce nabíhající Knakal, ale nemířil přesně. Krátce před odchodem do kabin Róth z trestného kopu napálil levou tyč.

Druhá půle bez gólu

Druhý poločas rozhodnutí nepřinesl. Domácí měli mírnou optickou převahu bez gólových příležitostí, slavojáci kontrovali střídavě brejky a pokusy o kombinaci. Velkou šanci si vypracoval P. Svoboda, jenž se na místě šikovně obtočil kolem zkoprnělého exligisty Knakala a vyřítil se na bránu, ale v koncovce neuspěl. V 82. minutě se Novák uvolnil ve vápně, ani jemu však nebylo v koncovce přáno. 

Bezchybní domácí

Penaltová loterie přinesla druhý bod Doubravce, jejíž borci se ani jednou nespletli. V minulém zápase prověřená čtveřice střelců Slavoje zopakovala své týden staré vystoupení, závěrečný pokus Žilenka se stal snadnou kořistí domácího gólmana.

(autor: František Lippl)


SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Senco Doubravka): "V prvních dvaceti minutách jsme měli určitě rozhodnout zápas, měli jsme velké šance, ale nedali jsme je. To si myslím, že rozhodlo, Krumlov do té doby nevěděl, co mají pořádně hrát. Po zbytečném gólu na 1:1 po chybě Krejčího se hra vyrovnala. Myslím si, že jsme po celou dobu měli herní převahu, ale nedostali jsme se do žádných vyložených šancí."

FK Slavoj Český Krumlov
P. Svoboda (Slavoj Český Krumlov): "Do zápasu jsme vstoupili lehkovážně, po nějakých dvaceti minutách jsme se ale srovnali a mohli i vyhrát. Ve druhém poločase prakticky soupeř nic neměl, my měli hezké brejky, které jsme ale nevyužili. Takže dělba bodů asi zasloužená, k výhře jsme ale měli blíže my. Dobře nám zachytal gólman Trnka."



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] (87. P. Morávek [-] ) , D. Novák [-] , P. Knakal [-] , P. Krejčí [-] - D. Sýs [-] (61. F. Kuťák [-] ) , F. Soukup [-] (46. P. Petrželka [-] ) , D. Brabec [-] , P. Vyleta [-] - F. Róth [-] , P. Švec [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - V. Beránek [-] , M. Svoboda [-] , M. Klivanda [-] , J. Kabele [-] - V. Jakeš [-] (77. R. Žilenko [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , F. Persán [-] (90. M. Rytíř [-] ) - P. Svoboda [-] , J. Babouček [-] (61. M. Špát [-] )

ŽK: 18. D. Sýs , 58. P. Knakal , 62. P. Petrželka .
Hráči zápasu: M. Trnka .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Wolfram Pavel - Vnuk Josef, Hocek Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.