5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Umělka Slavoji nesvědčí. Motorlet mu nadělil pět gólů!


Branky


0

Českokrumlovský Slavoj zatím zůstává v této sezóně za očekáváním. Zlepšený výkon s pohárového utkání s Dynamem České Budějovice (0:4 - pozn. red.) nedokázal přenést do divize a na umělém trávníku pražského Motorletu dostal výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Slavoje byly potrestány

První minuty utkání moc fotbalové krásy nepřinesly, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Přesto mohli jít do vedení hosté. Ve 20. minutě se do tutové šance dostal Wagner, jeho dělovka ale pouze vyprášila rukavice gólmana Foferky. O tři minuty později byl znovu v šanci krumlovský záložník, hlavou však poslal míč nad. A tak Motorlet trestal. Ve 31. minutě vyslal Podzemský křížnou kolmici na Jana Pyška, který střelou z voleje překonal Beránka v bráně hostí. Za dalších šest minut obešel Antonín Tvrdý na hranici velkého vápna Wagnera a pravačkou zvýšil na 2:0.

Povedený návrat na trávníky

Jestli stále živil Krumlov nějaké naděje na body z tohoto utkání, pak o ně přišel v 51. minutě. Po zranění se vracející Pavel Novotný, náš expert pro 5. kolo, prošel po pravé straně přes dva protihráče a ideálně našel Ondřeje Měsku, jenž pohodlně skóroval. Pravá strana Krumlova hořela, i další gól přišel tímto směrem. Pyšek našel Krolopa, který posunul míč na Pavla Novotného, a ten si připsal gól číslo čtyři. Gólový výčet ukončil v 75. minutě Antonín Tvrdý svou druhou brankou v zápase, když na malém vápně zužitkoval přízemní centr Pyška.

 

Krumlov tak nedokázal zareagovat na domácí prohru se Strašecím a dál se krčí na spodních pozicích. Naopak Motorlet vyhrál potřetí v řadě a po dvou úvodních porážkách, zdá se, chytil formu.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
R. Blažek (Motorlet Praha): "Prvních 25 minut bylo vyrovnaných, soupeř měl obrovskou šanci chycenou Foferkou, ale po vstřelení druhého gólu ve 37. minutě už byla naše převaha značná. Ve druhé půli již po třetí brance nebylo o výsledku pochyb. Výsledek odpovídá, Krumlov mohl v závěru obdržet i více branek. Nejlepším hráčem byl Tvrdý kvůli výkonu i dvěma vstřeleným gólům."




Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , J. Ptáček [-] , L. Kučera [-] - M. Podzemský [-] (71. M. Čácha [-] ) , A. Tvrdý [-] , O. Měska [-] (60. J. Krolop [-] ) , L. Dejl [-] , J. Pyšek [-] (82. D. Novotný [-] ) - P. Novotný [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] - F. Persán [-] (70. M. Kroupa [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Jakeš [-] (63. M. Rytíř [-] ) - V. Beránek [-] (51. J. Babouček [-] ) , P. Svoboda [-] (76. A. Prokop [-] )

ŽK: 39. M. Podzemský , 39. L. Dejl - 30. M. Klivanda , 44. M. Dudák .
Hráči zápasu: J. Pyšek , P. Novotný , A. Tvrdý .
Místo: UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kastl Jan - Cihlář František, Kubec Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.