2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko začalo úspěšně


Branky


0

Navrátilec František Koutník dvěma góly zlomil vaz Českému Krumlovu, který hrál od 22. minuty o deseti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená pro Václava Beránka

Hosté se museli obejít bez svého špílmachra Nováka a útočníka P. Svobody, kterým vystavila stopku nemoc. Přesto se od počátku ujali dirigentské role, kterou jim domácí usnadnili opatrným pojetím. Českokrumlovští však herní převahu nedokázali přetavit ve střelbu a gólové příležitosti. Množství rohů tak nic neznamenalo. Vzduchotechniky posadila do sedla červená karta pro kapitána Václava Beránka ve 22. minutě za faul v souvislosti s rozehráním standardky uprostřed hřiště. Protesty nebyly platné, jediný hostující forvard musel pod sprchy, domácí O. Kosobud po chvíli váhání arbitra dostal žlutou kartu. Domácí se chopili iniciativy a ve 27. minutě mohli a měli skórovat Knotkem, který se dostal k míči mezi penaltovým puntíkem a šestnáctkou, brankář Š. Beránek ho ale skvěle vychytal.

Vítej doma, Franto!

Po změně stran hráče skrápěly chladivé proudy vody a vyrovnaná hra bez šancí signalizovala, že zápas bude o jednom gólu. Proti byl Koutník, který se do Milevska vrátil ze zahraničního angažmá a hned dvakrát se zapsal do střelecké listiny. Pokaždé z přímých kopů - poprvé skóroval pod břevno ve středu brány, podruhé zamířil z velké dálky přesně k levé tyči. Přestože hosté v 79. minutě poslali na hřiště dva útočníky najednou, na obrazu hry a na skóre se již nic neměnilo.
(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
F. Škoch (Milevsko): "Do utkání s Krumlovem jsme šli s vědomím, že nás čeká těžký soupeř a utkání to bezezbytku potvrdilo. Utkání moc fotbalové krásy nepřineslo a byl to spíše boj o každý metr hřiště. Šancí bylo na obou stranách poskrovnu, a tak utkání rozhodl dvěma precizně kopnutými přímými kopy navrátilec z Rakouska Fanda Koutník. Kluky je potřeba pochválit za poctivě odmakaný zápas a věřím, že se budeme dál prát o body." Více zde: http://www.fcmilevsko.cz/aktualne/




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Škrábek [-] (90. J. Csanda [-] ) , O. Kosobud [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] - J. Alexa [-] (86. J. Marvan [-] ) , F. Koutník [-] , V. Bouška [-] , J. Komárek [-] , J. Knotek [-] (75. J. Suchan [-] ) - V. Kosík [-] (88. M. Zítek [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] - F. Persán [-] , M. Kroupa [-] , J. Wagner [-] , V. Jakeš [-] (79. J. Peťule [-] ) - M. Rytíř [-] (79. J. Babouček [-] ) , V. Beránek [-]

ŽK: 22. O. Kosobud , 45. F. Koutník - 50. M. Svoboda , 66. J. Wagner , 75. V. Jakeš , 82. M. Klivanda . ČK: 22. V. Beránek .
Hráči zápasu: F. Koutník .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.