Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

25.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Smolné utkání pro domácí a chyby v obranné činnosti stálo krnovské možné body.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov začal skvěle, avšak Hranice to zatrhly

Včerejší, pro oba týmy veledůležité, utkání začali krnovští výborně, ve 12´ našel Adam Ondra prudkým centrem na "pětce" Jana Košárka, který se zblízka hlavou nemýlil - 1:0.  Vstřelená branka však vyburcovala ke zlepšenému výkonu zejména hosty. Domácí začali kupit zbytečné ztráty a hosté předváděli smrtící brejky. V 24´se dočkali vyrovnání, když za krnovskou obranu zaběhl Jan Ferenc, dostal milimetrově přesný míč a po kličce gólmanovi vyrovnal. - 1:1. Domácí po vyrovnávací brance byli jako opaření a úplně vyklidili pozice na hrací ploše. Hned za dvě minuty mohlo být veseleji opět v domácím táboře, bohužel pro Krnovské Patrik Kundrátek ve vyložené šanci zklamal a hostující brankář Tomečka si s jeho hlavičkou poradil. Dalším a možná klíčovým okamžikem bylo zranění klíčového hráče krnovských Vojtěcha Šustra, který odkulhal na lavičku. Místo něj přišel náhradník Kučerák. Hned 2 minuty  po tomto vystřídání udělala domácí obrana několik chyb ve vlastní šestnáctce za sebou a nepodařilo se jí odvrátit míč, který se po snad pěti odrazech dostal k úplně volnému Kundrátovi, který neměl problém ze 3 metrů míč dopravit do branky. -1:2. Krnovští zvýšili obrátky, zatlačili Hranice na jejich polovinu a obléhali branku. Vyrovnávací gól to však nepřineslo a hosté hrající zejména na brejky po další ztrátě míče podnikly další smrtící útok na jehož konci stál hranický střelec Ferenc a gólem do šatny zvýšil vedení Hranic na 1:3. 

 

Krnov dělal co mohl, ale na vyrovnání už to nestačilo

Do 2. poločasu vstoupil opět aktivně domácí, ale naráželi na připravenou obranu hostů. V 56´ odcentroval Kučerák a hostující obrana nechala trestuhodně volného Šimčíka (mimochodem nejlepšího hráče domácích), který hlavou nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 2:3. Domácí otevřeli hru, útočili skoro ve všech hráčích a bojovali o vyrovnání. Mnoho míčů však ztráceli nepřesnými přihrávkami, hosté byli zataženi na vlastní polovině a bránili se jednomu útoku domácích za druhým. Podnikali dále také mnoho nepříjemných brejků, s kterými si však domácí obrana případně brankář poradili. Do konce utkání již branka na žádné straně nepadla a tak si hosté z Hranic odvezli důležité vítězství v boji o záchranu. Domácí prohráli druhé utkání v řadě a nad jejich záchranou se začínají nebezpečně stahovat mračna. 


Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, sekretář FK Krnov: Včerejší utkání se mi nehodnotí moc dobře, bylo to utkání o 6 bodů a my jsme ho bohužel nezvládli. Hosté z Hranic nás potrestali za naší nepřesnost. I přesto, že jsme rychle vedli a věděli jsme, že hosté hrají hlavně na brejky, nechali jsme je z těchto brejků dvakrát skórovat. Nutno dodat, že výkon některých hráčů neodpovídal jejich kvalitám. Každý hráč by si měl sáhnout do svědomí a uvědomit si, že takto se o záchranu nehraje. Na druhou stranu jsme zatím nesestoupili a do konce sezóny ještě zbývá mnoho zápasů. Musíme se pokusit tuto domácí ztrátu nahradit ziskem bodů např. venku. Nezbývá nám nic jiného, než bojovat. Stále věřím, že máme kvalitu kádru na to, abychom soutěž zachránili.




Místo: Tráva. Počet diváků: 366. Rozhodčí: Klíma Tomáš - ŠAMÁREK Jan, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.