1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov v deseti udolal Valmez


Branky


0

Kroupy a déšt, před utkáním, přinesl Brumovu štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A, že to šlo rychle. Již v 5. minutě vyhrál hlavičkový souboj hostující Kořenek a prodloužil míč na Pavla Naňáka, který přehodil brankáře Valašského Meziříčí. 0:1. Domácí se z toho rychle oklepali a hned v 8. minutě šel, na hostujícího gólmana, Dokoupil, ale ten ho vychytal. Ale v 17. minutě se už hráči Valmezu dočkali, když Roupec zužitkoval přihrávku Dragona. 1:1. Další šance domáci neproměnili i díky výbornému Semankovi. V 38. minutě podnikli domácí rychlý protiútok, ktarý za cenu faulu zastavil hostující obránce Juřica. Po konzultaci hlavního a pomezního rozhodčího dostal Juřica červenou kartu. Domácí Dokoupil stačil ještě orazítkovat břevno a šlo se do kabin.

Kdo čekal ve duhém poločase nápor domácích, byl zklamán. Naopak, šance měli hosté z Brumova (Pavel Naňák). Domácí se, proti výborně hrajícímu Brumovi, nemohli dostat do zakončení. A tak přišla 73. minuta, kdy si s domácí obranou a brankářem pohrál Bartozel a bylo hotovo. 1:2.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Macíček [-] , J. Kapusta [-] (68. M. Václavík [-] ) , J. Roupec [-] , L. Lasovský [-] , M. Dokoupil [-] (75. Š. Vrána [-] ) , M. Kufa [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] , V. Žilinský [-] , P. Dragon [-] (68. M. Macíček [-] )

FC Brumov
J. Semanko [-] - L. Martinka [-] , D. Juřica [-] , M. Kolář [-] , P. Naňák [-] - M. Novák [-] , P. Naňák [-] , M. Chovanec [-] (81. A. Pecha [-] ) , J. Bartozel [-] (92. J. Vítek [-] ) - O. Bartozel [-] (93. M. Doležal [-] ) , D. Kořenek [-]

ŽK: 89. Š. Vrána , 90. M. Sviták - 45. D. Kořenek , 82. J. Bartozel . ČK: 37. D. Juřica .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 140. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - TRÁVNÍČEK Miroslav, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.