2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:30

13.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín porazil Hranice a odpíchl se ode dna


Branky


0

K nesmírně důležitému utkání nastoupili vsetínští hráči na umělé trávě proti celku Hranic, který se před zápasem netajil vítězstvím v tomto duelu, a chtěl tak odskočit domácím na sedm bodů. Mužstvo hostů se však přepočítalo a odjelo domů s prázdnou kapsou. Po bojovném výkonu totiž vyhrál Vsetín naprosto zaslouženě a odpoutal se tak nejméně na týden z posledního místa tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Mužstvo domácích začalo velmi aktivně a již v 1. minutě mělo možnost zahrávat rohový kop. Míč se dostal na hlavu Dulíka a skončil jen těsně nad brankou. V dalších minutách se zápas odvíjel převážně na polovině hostů, kteří byli náporem domácích velmi zaskočeni. Přibližně od 15. minuty se však z obléhání vymanili a krok srovnali. Ve 22. minutě rozehrál trestný kop vsetínský Kučerňák, míč přesně načechral na hlavu Matůše, jehož hlavička se otřela o břevno. Ve 25. minutě se rozběhl k velkému sólu Kučerňák, v pokutovém území uvolnil ideálně Matůše, který přesnou střelou po zemi zajistil svému mužstvu vedení – 1:0. Z něho se však hráči dlouho neradovali. Ve 27. minutě rozehrál dlouhý aut Kuchař, po němž nejprve v pokutovém území vystřelil Hoffmann, jehož střelu vyrazil brankář Eliáš před Hanáka, pro něhož již nebyl problém dopravit míč do sítě a stav srovnat – 1:1. Od tohoto okamžiku měli mírně navrch hosté a dotírali na domácí obranu, která však veškeré nájezdy dokázala včas a s úspěchem eliminovat. Ke konci první půle ještě zahrozili domácí, avšak střela Jaroše skončila mimo branku.

Chuchma rozhodl o třech bodech

Úvod druhého poločasu se nesl ve znamení domácích, kteří takřka deset minut nepustili soupeře přes půlící čáru. V 55. minutě však hosté podnikli rychlý protiútok, po němž musel Eliáš ze svého rejstříku vytáhnout dva bravurní zákroky. O dvě minuty na to postupoval středem hřiště Kučerňák, před pokutovým územím vyslal kolmici na nabíhajícího Chuchmu, a ten s ledovým klidem podél brankáře Tomečky strhl vedení opět na stranu Vsetína – 2:1. Tato branka domácí patřičně nabudila a hráči předváděli velmi dobrou hru. Přičinila se o to především středová čtveřice, která stejnou osu hostů přehrávala a pro své útočníky připravovala nejednu příležitost. V dalším průběhu střetnutí a s blížícím se koncem zápasu se přece jen hosté nadechli k závěrečnému finiši a neustále zaměstnávali domácí obranu. V ní však nenašli sebemenší okénko a jejich snaha o vyrovnání byla tedy marná. V 86. minutě po samostatné akci mohl ještě vítězství pojistit Mydlář, mířil však nepřesně a míč poslal daleko vedle branky. Poté již domácí taktickou hrou vedení udrželi a po dlouhé době si připsali na své konto plný bodový zisk. 



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Chuchma [-] (87. J. Cahlík [-] ) , P. Polomík [-] , D. Dulík [-] , M. Bělaška [-] , P. Kocurek [-] - M. Mydlář [-] , V. Surovec [-] , R. Kučerňák [-] , L. Matůš [-] - M. Jaroš [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - J. Nehyba [-] (73. D. Malaník [-] ) , P. Šišlák [-] , P. Hoffmann [-] , J. Ferenc [-] , M. Hanák [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] , T. Čáp [-]

ŽK: 72. R. Kučerňák , 77. T. Chuchma - 21. R. Kalous , 73. M. Hanák .
Hráči zápasu: R. Kučerňák .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Galásek Michal - ČERNOEVIČ Alexandr, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.