P. Rubý 74.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí veze výhru z Dolního Benešova


Branky


74. P. Rubý - 10. P. Dragon , 28. A. Michálek , 64. M. Kufa
0

Hosté z Valašského Meziříčí mířili ve 13. kole na půdu Dolního Benešova, který v minulém kole díky hattricku Ondřeje Adamíka vyhrál v Hranicích 2:3. I tentokrát byl Adamík hodně aktivní, ale skórovat se mu nepovedlo. Naopak branky stříleli zejména hosté. Valašské Meziříčí vyhrálo 1:3 a připsalo si už čtvrtou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok hostů

Mezi oběma týmy byl před zápasem osmibodový rozdíl. Lépe na tom byli hosté z Valašského Meziříčí. Ti byli v úvodu utkání o něco aktivnější a v 10. minutě šli do vedení zásluhou Petra Dragona, který dostal dobrou kolmou přihrávku mezi obránce a podstřelil brankáře Kolenka – 0:1. Poté se osmělili o domácí. V 16. minutě pálil vysoko nad Ondřej Adamík. Po necelé půlhodině hry už to bylo o dvě branky. V 28. minutě zvýšil náskok Valašského Meziříčí Aleš Michálek, jenž proměnil přímý volný kop – 0:2. Před poločasem mohli domácí snížit. Na začátku 42. minuty nastřelil břevno Filip Labuda, míč se odrazil před čáru, do branky jej chtěl dorazit Ondřej Adamík, ale hlavou přestřelil. V závěrečných minutách první půle se Dolní Benešov tlačil stále více na svou útočnou polovinu, ale snížit se mu nepodařilo.

Pojistka Kufy, korekce Rubého

I ve druhém poločase využívali domácí především taktiky dlouhých nakopávaných míčů. Ve 48. minutě se do zakončení opět dostal Ondřej Adamík, ale znovu nebyl přesný. Dolní Benešov toužil po kontaktní brance, ovšem defenziva Valašského Meziříčí byla pozorná. Na začátku 64. minuty přišla pro domácí definitivní rána do vazu. Martin Kufa převzal na polovině hřiště míč, postupoval s ním až k šestnáctce, aniž by jej někdo atakoval, vypálil a zamířil přesně k pravé tyči Kolenkovy branky – 0:3. V 74. minutě se ale domácí dostali ke snížení. Po centru Jana Radka z pravé strany se k balónu dostal na zadní tyči Patrik Rubý a trefil přesně – 1:3. Času už však příliš nezbývalo. Hosté z Valašského Meziříčí větší drama nedopustili, mohli ještě nějakou branku přidat, ale i odjížděli spokojení se třemi body za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér): „Měli jsme dobrý vstup do utkání. V úvodních 20 minutách jsme byli hodně aktivní a dostali jsme Dolní Benešov pod tlak. Šli jsme do vedení 0:2. Na začátku druhého poločasu bylo vidět, že domácí se ženou za snížením. Hráli hodně nakopávaných míčů. Byli silnější v osobních soubojích ve středu pole. Dostali se k několika střelám, ale drtivá většina šla mimo naši branku. My jsme pak zvýšili na 0:3. Domácí sice snížili, ale my jsme pak mohli ještě přidat nějaké góly. Každopádně jsem s výkonem spokojený. Kombinačně jsme byli lepší. Jde vidět, že se stále posouváme a zlepšujeme se, což mě samozřejmě těší.“



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - D. Klinger [-] (60. M. Spruch [-] ) , J. Radek [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (81. A. Baránek [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] (67. J. Majewski [-] )

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , M. Kufa [-] , J. Kapusta [-] (85. L. Lasovský [-] ) , M. Macíček [-] , P. Dragon [-] (76. M. Neuberger [-] ) , J. Plešek [-] (81. M. Sviták [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , P. Plešek [-] , J. Roupec [-]

ŽK: 30. P. Rubý , 31. M. Juchelka - 52. V. Žilinský , 87. L. Lasovský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 93. Rozhodčí: Svoboda Radek - SLABÝ Jiří, TRÁVNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.