2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Adamík trumfnul dvougólového Ference


Branky


0

V sobotu se také utkali sousedi v tabulce. Hranice doma přivítaly Dolní Benešov. Domácí sice vedli po poločase 1:0, jenomže ve druhé půli se hattrickem blýskl hostující Ondřej Adamík. Ani dva góly Jana Ference na body nestačily. Dolní Benešov zvítězil 2:3 a posunul se na osmou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřený první poločas, jeden gól

Už od úvodních minut byla hra hodně otevřená a hrál se ofenzívní fotbal na obou stranách. Už v 5. minutě nastřelily Hranice břevno. Hned o minutu později poprvé zahrozili hosté, když se skvělým zákrokem musel blýsknout gólman Matůšů. V 11. minutě přišla po chybě v rozehrávce další šance domácích. Míč poskakoval v těsné blízkosti dolnobenešovské branky, ale ani Ferenc, ani Šišlák jej do sítě nedostali. Ve 27. minutě měli příležitost hosté. Ve 32. minutě se jeden z hostujících hráčů proháčkoval až před brankáře, ale ke smůle Dolního Benešova nezamířil mezi tři tyče. O minutu později už přišla první branka zápasu. Tomáš Čáp poslal z levé strany dlouhý vysoký míč do šestnáctky, kde si na něj naskočil Jan Ferenc a hlavou otevřel skóre – 1:0. V poslední minutě prvního dějství nebezpečně pálil domácí Patrik Hoffmann, ale gólman Kolenko stihl jeho projektil k pravé tyči vytáhnout alespoň na roh. Úvodních pětačtyřicet minut tak přineslo jeden gól, ale mohlo jich být i víc. Šance na to byly na obou stranách.

Adamíkův hattrick

Hned zkraje druhé půle přišlo vyrovnání. Dolní Benešov zahrával standardní situaci, na míč si nejvýše naskočil Ondřej Adamík a hlavou srovnal – 1:1. Domácí zřejmě ještě zůstali duchem v kabině. Ve hře docházelo k mnoha nepřesnostem, což způsoboval i trávník hranického hřiště, který opravdu není v nejlepší kondici. Zejména hraničtí hráči na začátku druhé půle hodně kazili. Na začátku 57. minuty domácí špatně rozehráli aut na útočné polovině, míče se zmocnili hosté, vydali se do rychlého brejku, Ondřej Adamík se dostal za hranické obránce, postupoval sám na brankáře Matůšů, udělal mu kličku a dokázal poslat balón do odkryté branky – 1:2. V 72. minutě se Hranicím povedlo vyrovnat. Po centru z levé stany se Jan Ferenc dokázal protlačit mezi dvěma obránci a posunul míč do sítě – 2:2. V 80. minutě ale přišel rozhodující okamžik zápasu. Po chybě ve středu pole se hosté zmocnili míče, přišel cent z pravé strany a zcela osamocený Ondřej Adamík neměl problém hlavou dovršit hattrick – 2:3. V posledních 10 minutách Hranice zmáčkly svého soupeře, Dolní Benešov bránil v deseti lidech a své cenné 3 body nakonec uhájil.



Sestavy


SK Hranice
J. Matůšů [-] - J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] , P. Hoffmann [-] (72. D. Malaník [-] ) , J. Ferenc [-] , M. Hanák [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (86. R. Dán [-] ) , T. Čáp [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - D. Klinger [-] (62. F. Labuda [-] ) , J. Radek [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (86. M. Spruch [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , L. Malcharek [-] (89. A. Baránek [-] ) , J. Romaněnko [-]

ŽK: 5. T. Čáp , 36. J. Nehyba - 77. O. Haas , 82. M. Juchelka .
Hráči zápasu: J. Ferenc - O. Adamík .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŽUROVEC David - NOVÁK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.