3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu nováčků porazily Petřkovice Vsetín jasně 3:0


Branky


0

V prvním kole došlo také na souboj nováčků. Petřkovice přivítaly na své horké půdě Vsetín. Hosté řešili trable už před samotným výkopem, a bohužel pro ně se toto rozpoložení přeneslo i na hřiště. Domácí se dostali do vedení díky penaltě, a navíc byl jeden z hráčů Vsetína vyloučen. Ve druhém poločase Petřkovice pojistily výhru dalšími dvěma góly a vyhrály 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, červená, gól

Hosté ze Vsetína už před samotným utkáním řešili nepříjemnosti. Nejprve se přišlo na to, že jeden z hráčů základní sestavy nemá v systému FAČRu svou fotografii, a proto nemohl nastoupit. Další z hráčů, který měl nastoupit od první minuty, se potýkal se zdravotními problémy. Úvod byl ve znamení převahy domácích. Petřkovice se dostávaly do šancí, ale prozatím ke gólovému vyústění nevedly. V 25. minutě přišel rozhodující moment celého utkání.  Martin Cenek dlouhým pasem uvolnil Karla Macečka, ten byl nedovoleně zastaven stoperem Bělaškou a hlavní sudí Galásek odpískal penaltu. Navíc Bělaškovi ukázal červenou kartu, i když podle domácích příznivců měl ukázat maximálně kartu barvy žluté. Trojí trest pro Vsetín dokonal proměněným pokutovým kopem Martin Václavík – 1:0. Hrát v deseti od 25. minuty, a ještě k tomu v parném počasí, bylo pro hosty opravdu složité. Petřkovice byly i nadále o krok vpřed, hráči Vsetína byli poměrně rozhození. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Definitiva přišla po hodině hry

Na začátku druhé půle se v ojedinělé šanci ocitl hostující kapitán Kučerňák, ale se svým pokusem nenaložil dobře. Vsetín se dlouho držel ve hře a stále mohl jednou brankou ještě zabojovat o body. Definitivní rozhodnutí přišlo v 63. minutě, když se trefil David Levčík – 2:0. Konečnou gólovou tečku za utkáním udělal v poslední minutě Maceček – 3:0. V duelu nováčků se tak lépe dařilo domácím Petřkovicím, které si připsaly první tři body do divizní tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): „Šlo sice o duel nováčků, ale my máme hodně zkušené mužstvo, v němž jsou hráči, kteří si zahráli i vyšší soutěže. Dá se říci, že penalta, vyloučení a následný gól zápas ovlivnily, ale dle mého názoru, jsme byli i tak daleko lepší než Vsetín a vypracovali jsme si hromadu dalších velkých šancí. Vsetín dlouho držel brankář Eliáš. Ve druhé půli už jsme si výhru pojistili.“

FC Vsetín
Tomáš Petržela (předseda FC Vsetín): „Jak se říká, sobota pro nás byla „den blbec“. Začalo tím, že nám ještě před zápasem vypadli 2 hráči ze základní sestavy a pokračovalo to pak i na hřišti. Když přišla v 25. minutě penalta, červená karta a následně i gól, bylo takřka po zápase. V deseti proti domácím, navíc v takovém počasí…to bylo opravdu obtížné. I naši zkušení hráči z toho byli poněkud rozhození. Petřkovice měly navrch, ale my jsme se nevzdali. Drželi jsme dlouhou dobu nadějný výsledek 1:0 a z ojedinělých brejků jsme se snažili vyrovnat. Po druhé brance pak bylo definitivně rozhodnuto. Každopádně nám výborně zachytal brankář Eliáš, který chytil ještě dalších 6-7 gólů. Tuto prohru chceme odčinit hned v příštím kole doma proti silnému Havířovu.“



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Otoupalík [-] - S. Burian [-] , Z. Staněk [-] , R. Wozniak [-] , V. Polášek [-] - M. Cesnek [-] , M. Václavík [-] (63. L. Fojtík [-] ) , R. Baranek [-] , D. Levčík [-] (73. M. Vyležík [-] ) - M. Neumann [-] (77. J. Ptáček [-] ) , K. Maceček [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Chuchma [-] , M. Bělaška [-] , J. Maček [-] - J. Cahlík [-] (65. M. Smilek [-] ) , L. Matůš [-] , R. Kučerňák [-] , M. Mydlář [-] , T. Kašpar [-] (22. V. Kovács [-] ) - P. Hořelica [-] , M. Jaroš [-] (80. R. Fojtů [-] )

ŽK: 68. R. Baranek - 67. L. Matůš . ČK: 21. M. Bělaška .
Hráči zápasu: D. Levčík , R. Baranek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 221. Rozhodčí: Galásek Michal - ŠIŠTÍK Petr, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.