0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve valašském derby branka nepadla


Branky


0

Valašské Meziříčí přivítalo v derby blízké Velké Karlovice. Oba týmy se v loňském ročníku pohybovaly v dolních patrech tabulky. Na úvod sezóny samozřejmě chtěly bodovat. Domácí měli po celý zápas více ze hry, propracovali se do 2-3 velkých příležitostí, ale gólu se diváci nedočkali. Soupeři se rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karlovice postavily obranný val

Velké Karlovice přijely do Valašského Meziříčí s jasným cílem – neinkasovat. Soustředily se především na pevnou defenzívu. Domácí se snažili jejich obranný val zdolat všemi možnými způsoby. Hosté ale byli běhaví, důslední, nechávali hráčům ValMezu minimální prostor. Domácí se v první půli dostali do dvou velkých šancí. Nejprve Macíčkovi chyběly centimetry k tomu, aby dokázal hlavou uklidit míč do sítě. Poté se na zadní tyče ocitl osamocený Lukáš Lasovský, ale jeho hlavičku zblízka gólman Sváček zlikvidoval. Valašské Meziříčí mělo několik dalších náznaků, ale Velké Karlovice odolávaly i nadále.

Dobývání pokračovalo, v závěru mohl rozhodnout Petr Plešek

Ve druhém poločase pokračovalo dobývání hostující branky. Domácí ale hráli do plné obrany, což je pro útočící tým vždy složité. Filip Přikryl trefil ze strany spojnici břevna a tyče. Hosté čekali na brejky. Jeden jim vyšel, když se po chybě ve středu pole vydali do útoku, ovšem nový strážce svatyně Valašského Meziříčí Milan Michut, který přišel na poslední chvíli z Frenštátu, aby nahradil Kmecíka, jenž odešel do Rakouska, své mužstvo podržel. O 3 bodech pro domácí pak mohl v nastaveném čase rozhodnout Petr Plešek, ale jeho hlavička mířila nad bránu. I proto se oba rivalové rozešli bez branek a brali po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): „Hosté přijeli s jasnou taktikou, hlavně nedostat gól. My jsme se po celý zápas snažili jejich pevnou defenzívu překonat. Karlovice nehrály špatně. Jejich hráči byli velmi důslední. Vytvořili jsme si pár šancí, ale ke gólu to nevedlo. Čekal jsem, že se budeme více prosazovat. Měli jsme více těžit ze hry ze stran. Dostávali jsme se k centrům, ale ty byly většinou zblokovány, nebo nám v pokutovém území chyběli hráči. Měli jsme být ještě aktivnější.“




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Kufa [-] , P. Dragon [-] (76. J. Plešek [-] ) , J. Roupec [-] , M. Výmola [-] , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , P. Plešek [-] , V. Žilinský [-] , M. Macíček [-] , L. Lasovský [-] (82. M. Macíček [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Maliňák [-] , J. Mikula [-] , J. Pavelka [-] , K. Surovec [-] (46. M. Pavelka [-] ) , M. Melichařík [-] , M. Podešva [-] , P. Píšek [-] , P. Škrobák [-] (12. A. Mynarčík [-] ) , T. Ondřejka [-] , M. Štuler [-] (63. V. Vašut [-] )

ŽK: 78. P. Plešek - 88. P. Maliňák , 92. V. Vašut .
Hráči zápasu: M. Macíček , L. Lasovský .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Richtár Jaromír - ZAORAL Vít, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.