1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady si odvezly z Hranic 3 body


Branky


0

Nováček z Nových Sadů zavítal na úvod do Hranic, které v loňské sezóně obsadily lichotivé 5. místo. Ovšem přes léto nastalo v klubu menší zemětřesení. Odešla řada hráčů v čele s trenérem Bokijem. Branky padaly až v poslední půlhodině. Hosté si vytvořili dvougólový náskok a Hranice v nastavení stačily pouze korigovat na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyrovnaný, pak Nové Sady začaly kralovat

Nové Sady odjížděly do Hranic s jistým respektem, ovšem s vědomím, že jsou poměrně zkušeným celkem a jsou na divizi připraveni. Úvodních 15 minut se oba celky rozkoukávaly. Pak však převzali otěže hry hosté a Hranice přehrávali. Nové Sady jsou sice nováčkem soutěže, ale takřka polovina kádru má zkušenosti s vyššími soutěžemi. Hosté začali lépe kombinovat a dostávat se do šancí. Propracovali se k několika nebezpečným střelám, domácí zahrozili jen jednou. Poločas však skončil bez branek.

Góly přišly po hodině hry

Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu. Úvodní trefu utkání měl na svědomí v 60. minutě Dvorský. Po kombinaci se do šestnáctky dostal Novotný, byl faulován, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře, odražený míč si našel právě Dvorský a levou šajtlí uklidil míč k tyči – 0:1. V 85. minutě pak předvedl individuální akci dobře hrající Blaha, když se otočil kolem svého strážce a střelou k tyči hosty uklidnil – 0:2. Hranice pak v nastaveném čase snížili. Po rohu se balón dostal k Hoffmannovi, a ten jej poslal sítě – 1:2. Hlavní sudí následně utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér FK Nové Sady): „Mířili jsme do Hranic s respektem, ale na druhou stranu víme, že máme kvalitní mužstvo. Chyběli nám ještě 4 hráči, ale i tak jsme to dokázali zvládnout. Prvních 15 minut jsme nehráli podle mých představ, ale pak jsme se uklidnili a začali hrát naši kombinační hru. Soupeře jsme převyšovali ve všem, což mě poněkud překvapilo. Každopádně jsme rádi za první výhru a chceme tři body potvrdit příští týden doma proti Valašskému Meziříčí.“



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Kuchař [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , L. Biskup [-] (80. R. Žingor [-] ) - M. Vyka [-] , T. Chrastina [-] , M. Hanák [-] , P. Šišlák [-] (69. P. Hoffmann [-] ) - J. Nehyba [-] (69. M. Žoch [-] ) , J. Ferenc [-] -

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - A. Andreev [-] (80. M. Samek [-] ) , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] , M. Novotný [-] (63. D. Kipritidis [-] ) , T. Režný [-] , L. Hodis [-] , M. Halady [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-] , D. Dvorský [-] (87. D. Antoníček [-] )

ŽK: 83. R. Kundrát - 66. D. Škoda .
Hráči zápasu: J. Blaha , M. Navrátil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DOHNÁLEK Jan, MIKLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.