0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

23.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo chytlo slinu a stoupá tabulkou!


Branky


6

Před utkáním 23. kola MSFL mezi Novým Městem na Moravě a Znojmem byly karty rozdány jasně. Oba týmy potřebovaly body k odlepení ze spodní části tabulky. Domácí i hosté v minulém kole zvítězli, ale díky dvěma výhrám v řadě a zlepšeným výkonům byli před zápasem mírnými favority hosté ze Znojma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas bylo hotovo.

Sobotní duel mezi fotbalisty Nového Města na Moravě a Znojma vyzněl jasně pro hosty z jihu Moravy. Souboj obou rivalů z konce tabulky v dalším záchranářském utkání ve třetí lize dopadl mnohem lépe pro hosty ze Znojma, kteří ve 23. kole MSFL zdolali soupeře 3:0 a odskočili spodku tabulky, když jsou aktuálně s 24 body na 11. příčce.    Hosté si za první třetinu utkání vybojovali hned 8 rohů a hned dvakrát z této standardky udeřili. Již v 10. minutě po neodvráceném rohovém kopu uklidil míč přesnou střelou na zadní tyč Russmann - 0:1. Ve 27. minutě to bylo o dvě branky. Hostující Tkadlec byl důrazný na brankové čáře a nekompromisně hlavou zvýšil skóre - 0:2. Hosté první půli jasně opanovali. Domácí se pouze bránili a světlou výjimkou byla 30. minuta, kdy vyslal tvrdý projektil domácí Trojánek, ale balon letěl nad břevnem. Navíc další dáreček dostali hosté v podobě ztraceného míče a přesného vybídnutí hostujícího kapitána, který zakončil přesně na zadní tyči - 0:3, Okleštěk.   Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.    

Hosté si výhru pohlídali.

Po přestávce se průběh utkání moc nezměnil a navíc mohli hosté hned na začátku druhé půle dvakrát zvýšit rozdíl skóre, ale nebyli již tak přesní, jako v poločase prvním.

Poté domácí hru alespoň vyrovnali v poli, jenže zakončení žádné nepřicházelo a hosté si vše s přehledem ubránili.

Navíc Znojmo promarnilo další gólové šance.

Vrchovina se prezentovala pouze střídajícím Partlem, který tvrdou ránou z velkého čtverce provětral rukavice hostujícího Przybysze. 

To bylo z druhého poločase i utkání vše. Hosté si odvážejí pohodlonou výhru 3:0, připsali si třetí výhru v řadě a pošilhávají po klidnějším středu tabulky.

Domácí naopak potřebují podobnou šňůru jako sůl, aby se od spodku tabulky odlepili.

V dalším kole míří domácí na hostou půdu Rosic a Znojmo si bude chtít připsat čtvrtou výhru v řadě doma proti Vratimovu.



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Alois Skácel - trenér: První poločas jsme odehráli dobře, kombinovali jsme a mohli přidal i více branek. Terén byl náročný, ale zvládli jsme to, sice je to třetí vítězství v řadě, ale stále koukáme v tabulce pod sebe. Co nejdříve se chceme z pásma sestupu dostat.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] (63. P. Sytař [-] ) , J. Novotný [-] , T. Švanda [-] , T. Trojánek [-] , J. Batelka [-] , L. Hekerle [-] (46. P. Partl [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Michal [-] - R. Matulka [-] , T. Duba [-] (81. R. Hlaváč [-] )

1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - M. Papež [-] , P. Kirschner [-] (82. D. Kočík [-] ) , M. Krakovčík [-] , A. Tkadlec [-] , M. Goncalves [-] (87. O. Piatov [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , T. Okleštěk [-] (85. T. Prokeš [-] ) , R. Russmann [-] (87. A. Kartišovs [-] ) , J. Hnaníček [-]

ŽK: 38. L. Hekerle , 70. L. Michal - 80. M. Krakovčík , 89. B. Przybysz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOTALA Filip - VEJTASA Simon, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vojtěch Wojatschke
Tip experta: výhra hostů

I když jsou oba týmy na tom v tabulce podobně, tak věřím Znojmu, že vyhraje. Hráčská kvalita i poslední dvě výhry hrají pro Znojmo. Dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích