5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Kamenná potvrdila pozici favorita proti Dívčicím


Branky


1. M. Hanzal , 25. V. Bašta , 55. V. Bašta (p.) , 63. V. Bašta , 89. P. Bartizal - 37. V. Valenta , 80. J. Maňhal
7

V 18. kole III. třídy zvítězila Kamenná nad Dívčicemi 5:2. Domácí získali vedení už v prvním poločase díky Hanzalovi a Baštovi, za hosty snižoval Valenta. Po pauze zkompletoval hattrick Bašta. Hosté navíc přišli o vyloučeného střelce Valentu a domácí si tak v pohodě dokráčeli pro tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase o branku spokojenější

Za čtrnáctou výhrou v sezoně se Kamennou pokusil nasměrovat Smolen, hlavou po rohovém kopu ale po dvaceti vteřinách hry minul. Do vedení šli však domácí hned vzápětí. K Michalu Hanzalovi propadl míč a střelou z vápna překonal brankáře Trčku. Hostující obránci měli velký problém se zachytáváním náběhů rychlonohých krajních záložníků a jen díky své nepřesnosti a ukvapenosti nevstřelili další branky. Ve 12. minutě musel střídat hostující brankář Trčka, premiéru v brance Dívčic si odbyl Jan Vališ a na střídačce tak zůstal jediný náhradník. Ve 25. minutě se domácí opět radovali. Po centru se totiž míč i přes zákrok gólmana hostí nedostal z pokutového území, nýbrž poskakoval po brankové čáře. Toho si jako první všiml Vlastimil Bašta, který balón na onu druhou stranu lajny už dokopl. Hosté se rychle snažili srovnat, nicméně měli problém se dostat přes domácí defenzívu. Několik náznaků měl na noze Ježek nebo Maňhal, ale stěstí jim nebylo nakloněno. Ve 37. minutě se už hosté radovali. Rohový kop Tvrzického si hlavičkou našel Vladimír Valenta a Petr Radim byl poprvé překonán. Ve zbytku poločasu už se kromě pár menších potyček nic závažného nestalo.

Kamenná bere tři body, hosté dohrávali v deseti

Druhá polovina plynule navázal tam, kde první skončila. Domácí se snažili přidat další branky, ale většina střel skončila nad nebo v rukavicích brankáře Vališe. V 55. minutě už šli domácí do trháhu. Ve snaze uzmout míč J. Valenta fauloval v pokutovém území a rozhodčí tento nenápadný střet označil za penaltový. Nařízený pokutový kop pak proměnil Vlastimil Bašta. To hosty ještě více probudilo, jenomže to také zažehlo oheň pod kotlem emocí, kterou musel řešit rozhodčí žlutou kartou pro Vladimíra Valentu. Domácí pokračovali v tlaku, nepouštěli hosty do žádného úniku, a to volně vyvrcholilo ve čtvrtou branku, hattrick zkompletoval nejlepší hráč Kamenné Vlastimil Bašta. V 64. minutě fauloval na polovině soupeře Vladimír Valenta a po druhé žluté se poroučel do sprch. V 80. minutě přišlo další snížení, Semrád našel na levé straně Jakuba Maňhala, ten nejdříve trefil obránce, ale po několika odrazech nakonec míč dostal za domácího brankáře. Poslední slovo měli ale zase domácí, poslední rohový kop si našel Pavel Bartizal, který vyskočil ze všech nejvýše a tvrdou hlavičkou stanovil konečné skóre 5:2. Kamenná se tak po zaváhání první Včelné opět přiblížila k prvnímu místu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): První poločas jsme nehráli vůbec špatně, měli jsme i šance. Ale dělali jsme pak směrem dozadu naivní chyby za které jsme tvrdě potrestáni. Ve druhé půli jsme dostali branku z penalty, která byla hodně sporná, ale čemu se vlastně v této soutěži divíme! Nechápu, jak jsme opět hráli dozadu. Byly to hrozné chyby jednotlivců, které opakujeme téměř v každém zápase. Takhle hrát nejde, obzvlášť proti týmům, jako je Kamenná. Soupeř zvítězil zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
V. Bašta [-] , P. Bartizal [-] - M. Hanzal [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - J. Hájek [-] , S. Rejdal [-] , V. David [-] - J. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-] , J. Maňhal [-] -

ŽK: 55. V. Valenta , 72. J. Bezpalec . ČK: 64. V. Valenta .
Hráči zápasu: M. Hanzal , V. Bašta .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: FLOREK Pavel - SYROVÁTKA František (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích