0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná uspěla v Lišově a dál drží druhé místo v tabulce


Branky


8

Fotbalisté Kamenné zvítězili v dohrávce 23. kola na hřišti Lišova 3:0 a jako jediní z první trojice zde nezaváhali. O výhře hostujícího týmu rozhodl Bašta, který se poprvé trefil ve 32. minutě. Další góly hostí vstřelili Valíček a Kořínek. Kamenná díky této výhře dál drží druhé místo v tabulce, Lišov "B"  je jedenáctý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Bašta

Nedělní zápas se sehrál na krásně připraveném hřišti. Hned v úvodu hráč Kamenné neúmyslně fauloval hráče domácího týmu a ten musel opustit hřiště. Tím bychom chtěli popřát brzké uzdravení. Zápas se hrál nahoru dolu a nabídl velký počet brankových příležitostí. Kolem třicáté minuty zatáhl Pavel Randa balon po pravé straně a krásným centrem našel před bránou hostujícího snipera Vlastimila Baštu, který nekompromisní ránou levačkou rozvlnil poprvé síť - 0:1. Domácí nesložily zbraně a v prvním poločase měli pár hezkých gólových příležitostí, které k jejich smůle pochytal hostující brankář Lukáš Smolen. 

Kamenná si odváží všechny body

Druhou polovinu utkání hosté začali nejlépe jak mohli. Roman Valíček se dostal na hranici velkého vápna ke střele a tvrdou přízemní střelou měnil skóre zápasu na 0:2. Druhý poločas se skóre zápasu mohlo měnit na obou stranách. Ale buď přišlo špatné zakončení a nebo brankář Kamenné předváděl opičí kousky. V úplném závěru hosté dali třetí branku v zápase, kterou vstřelil Tomáš Kořínek a vezou si domů tři body. 

Autor: Michal Hanzal



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenná
Michal Hanzal (hráč): Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost, ale musím vyzdvihnout především dvě jména. Jednoznačně brankář Lukáš Smolen a náš pravý obránce Pavel Randa, který zachytil nespočetně balonů a dal mnoho krásných centrů.



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
D. Mlýnek [-] - A. Jeroušek [-] , P. Vávra [-] , P. Martinec [-] , D. Mlýnek [-] , M. Murčo [-] , J. Kándl [-] , . Průša [-] , V. Kopačka [-] , M. Zabilka [-] , P. Shýbal [-]

TJ Sokol Kamenná
L. Smolen [-] - P. Randa [-]

ŽK: 26. A. Jeroušek , 73. J. Beneda , 81. M. Zabilka .
Hráči zápasu: L. Smolen , P. Randa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - FIKTUS Miroslav (N), BAŠTA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů