V. Lisý 75.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

19.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Většina zápasu na jednu bránu, přesto hosté uhráli remízu


Branky


18

Petřín se i v tomto zápase musel obejít bez vykartovaného Demetera, který za kopanec do soupeřovi hlavy dostal stop na dvě soutěžní utkání. V předešlém kole se v bráně Plzně představila posila David Edelman, který přispěl k výhře 2:1 na hřišti Soběslavy. Jindřichův Hradec remizoval na svém hřišti s Hořovicemi. Přečtěte si článek o tomto zápase, který se odehrál už v sobotu před polednem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající brankář hostů držel svůj tým nad vodou

Celý první poločas byli víc na míči domácí, Vrhali se do akcí, snažili se dostat do gólovky. Když už se dostali do nějaké šance, chyběl jim důraz nebo nevyzráli na brankáře hostů. Nutno podotknout, že brankář Jindřichova Hradce se na dnešního soupeře vyspal výborně. Zneškodnil dva pokusy hlavou a zanedlouho i dorážku domácích. Jen díky němu se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Míč byl totiž téměř celý poločas u vápna hradeckých. Ti měli pouze pár náznaků brejků, ale žádná velká hrozba se neděla.

Podobný průběh prvního poločasu

Do druhého poločasu vstoupili hosté s jednou změnou, Völfela nahradil Nováček. Druhý poločas vypadal obdobně jako ten první. Plzeňští dobývali hradeckou obranu. Jen petřínští vsítili dvě branky. Jeden padl z ofsajdu, ten další, tentokrśt už uznaný byl připsán Václavovi Lisýmu - 1:0. Jako správný kapitán to vzal na sebe a poslal svůj tým v 75. minutě do vedení. Domácí se i poté hnali do útoku, chtěli přidat branku a poté už v klidu dohrát utkání. Kdo chce moc, sám má málo. Hradečtí se dostali k míči za vápnem. Roman Mischnik vyslal ránu zpoza vápna a bylo srovnáno - 1:1. Konec utkání už si hosté dokázali pohlídat a odváží si z Plzně velmi cenný bod. 



Sestavy


SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - V. Lisý [-] , P. Zajíček [-] , K. Bílik [-] (53. L. Kotěšovec [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , J. Vodrážka [-] (53. M. Štefl [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Bednář [-] (73. L. Zoubek [-] ) , M. Provod [-] , D. Heller [-] (87. D. Vodrážka [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
F. Hňup [-] - A. Šmíd [-] , R. Mischnik [-] , P. Koktavý [-] , M. Toman [-] , M. Distel [-] (91. M. Fiža [-] ) , F. Waník [-] (90. T. Cypra [-] ) , A. Vaš [-] , F. Votava [-] , P. Fical [-] , M. Völfel [-] (46. O. Nováček [-] )

ŽK: 25. J. Vodrážka , 60. V. Lisý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peschel Filip - COUFAL Jaroslav, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Zeman
Tip experta: výhra domácích

Petřín bude chtít odčinit porážku s posledního domácího zápasu s Doubravkou 0:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích