M. Horel 13.
1:1
(1:1)
11. V. Uher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice si odváží z Berouna pouze bod, když domácí netrefili ani prázdnou bránu


Branky


13. M. Horel - 11. V. Uher
17

Navrátilec z vojenského cvičení Repa posílil Katovice. I bez něho ale katovičtí porazili v předešlém kole v Dudák aréně Rokycany. Dvakrát prohrávali, i přesto zůstaly všechny body na jihu Čech. Berounští v posledním domácím zápase porazili Lom, ale v Přešticích prohráli 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 15 minut dvě branky, víc jsme neviděli

I přesto, že Beroun 14 dní zpět na svém hřišti porazil aspiranta na postup, tak do zápasu vstoupili lépe jihočeši. V 11. minutě se ke střele z vápna dostal Vladimír Uher a levačkou namířil svá mířidla k tyči, úspěšně - 0:1. Hosté se z vedení ale neradovali příliš dlouho, za pár minut bylo totiž srovnáno. Jedna z nejčerstvějších posil Berouna se prosadila. Z dorážky na malém vápně se zapsal do statistik Marek Horel - 1:1. Neuběhla ani čtvrt hodina utkání a diváci už viděli dvě branky. I přesto ale v prvním poločase to bylo vše co jsme z branek mohli vidět. A jak to vypadalo v druhém poločasu?

Přestřelená prázdná brána znamenala bezbrankový poločas

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jedinou změnou, Landu nahradil Tarhaj. Hosté prozatím beze změny. Po změně stran si více brankových příležitostí vytvořili domácí hráči. Například v 71. minutě přestřelili prázdnou bránu. A jejich poslední akci před závěrečným hvizdem zastavila pouze tyč. 



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - P. Pipiška [-] , T. Lhotka [-] , I. Tapasov [-] , J. Krůta [-] , L. Landa [-] (46. D. Tarhaj [-] ) , T. Břížďala [-] , O. Knyazev [-] , M. Horel [-] (78. J. Krpálek [-] ) , J. Počta [-] , I. Bilotserkovets [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - R. Květoň [-] , K. Cibulka [-] , T. Hnídek [-] , P. Rejšek [-] , J. Motl [-] , T. Janoch [-] - M. Repa [-] , L. Bálek [-] (89. D. Pavlovič [-] ) - V. Uher [-] (72. V. Habor [-] ) , M. Požárek [-]

ŽK: 75. T. Lhotka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠTRINCL Pavel, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Zeman
Tip experta: výhra hostů

Katovice si z Berounem poradí lépe než my a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté vyhrají a postoupí se blíž čelu tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích