5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovští neměli se soupeřem žádné slitování


Branky


16

Beroun okupující poslední místo v tabulce navštívili Klatovy. Vítězství vybojovali v domácím zápase proti Lomu. V dalším domácím zápase vybojovali po jedné brance na obou stranách remízu. Za jarní část vstřelili dvě branky a získali čtyří body. Klatovy ztratily všechny body pouze v jednom jarním zápase. V posledním utkání na hřišti Rokycan vyhráli o jedinou branku po velmi urputném boji. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padly až v závěru poločasu

V 11. minutě domácí nakopli míč za obranu soupeře, míč ale skončil v náruči brankář, který stál mimo vápno. Rozhodčí to ale neviděl. Domácí tlačili svého soupeře, útočili především po pravé straně po ose Šoul Lukeš. Po čtvrt hodině hry se dostali klatovští dokonce před prázdnou brankku po krásné kombinaci, domácí Zajíček ale přestřelil. Zanedlouho se dostali klatovští k zahrání standartní situace. Míč se objevil u kapitána Meszarose kterého vychytal brankář. Chvíli po 20. minutě dostal hostující hráč žlutou kartu za faul na útočné polovině. To by neznamenalo nic, kdyby za deset minut nefauloval znovu. Hořovický Počta fauloval zezadu domácího hráče znovu, po druhé žluté kartě vedli jeho stopy do šaten. Za 5 minut se u branky domácích objevil berounský útočník, jeho pokus hlavou ale minul brankovou konstrukci. Na tabuli zrovna svítila 40. minuta, když se o obstřel ve vápně soupeře pokusil Presl, míč skončil ale na tyči, po následné dohrání akce se míč objevil mezi hostujícím brankářem a obráncem. Po tom, co váhali nad tím kdo se míče ujme se objevil důrazný Jan Zajíček, který doklepl míč do sítě - 1:0. To ještě nebylo v prvním poločase vše. Zbývají tři minuty do konce prvního dějství když se za obranu řítil Antonín Presl, míč poslal brankářovi mezi nohy - 2:0. Velmi studená sprcha pro berounský lvi před přestávkou.

Domácí navýšili vedení

Do druhého poločasu šli hosté s velmi těžkou úlohou, minimálně srovnat stav ale v oslabení o jednoho hráče. Tento úkol jim překazili už po pěti minutách domácí. Ve vápně byl faulován Jan Zajíček, pokutový kop si vzal na starost sám faulovaný hráč. Brankáře z Berouna nechal skočit na stranu a míč poslal na druhou stranu - 3:0. Za deset minut dostal míč za obranu Zajíček, který našel ve vápně samotného Michala Lukeše, ten měl před sebou prázdnou bránu - 4:0. Pět minut před koncem utkání se míč na úrovní vápna dostal ke střídajícímu Zdeňku Krejčiříkovi, který propálil vše co mu stálo v cestě - 5:0. Pověstný bur byl na světě. V samotném závěru minul branku Lukeš. A na poslední minutu nastoupil druhý brankář domácích Novák, v dresu nahradil na hrotu Presla. Více než stovka diváků mohla být spokojena s takovým počtem branek.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] (66. Z. Krejčiřík [-] ) , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , J. Brabec [-] (66. M. Janda [-] ) , A. Vacek [-] , J. Zajíček [-] , M. Mészáros [-] , M. Marek [-] , A. Presl [-] (90. T. Novák [-] ) , M. Šoul [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - P. Pipiška [-] (46. D. Poslední [-] ) , T. Lhotka [-] , D. Lacina [-] , J. Krůta [-] (46. J. Krpálek [-] ) , D. Tarhaj [-] , T. Břížďala [-] (46. I. Tapasov [-] ) , O. Knyazev [-] (70. I. Novosad [-] ) , M. Horel [-] , J. Počta [-] , I. Bilotserkovets [-]

ŽK: 38. M. Mészáros , 77. J. Zajíček , 81. M. Šoul - 23. J. Počta , 25. T. Břížďala , 47. O. Knyazev , 54. D. Tarhaj , 62. D. Poslední . ČK: 32. J. Počta .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Koranda Tomáš - VRCHOTA Jaroslav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Matěj Habart
Tip experta: výhra domácích

Klatovy to doma zvládnou i když přijede nepříjemný soupeř z Berouna. Vyhrají 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Z města pod černou věží se body nevozí.

Tip: výhra domácích