Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 14:30

22.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice potvrdily svou roli favorita


Branky


19

Hvězda se musela obejít bez několika hráčů, chyběli jim rovnou čtyři hráči. Nejenže se potýkali s marodkou, ale také bojují s bojem o udrzění se v soutěži. Přeštice jsou na tom o dost lépe. Vedou celou soutěž a jdou si za svým cílem. V této sezoně jim to může pokazit už pouze a znovu brzký konec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukázali proč jsou na vrcholu tabulky

Hned v úvodu se do šance dostali domácí. Po rohovém kopu skončil míč nakonec v náruči brankáře. Zanedlouho se domácí i přesto dočkali. Na centr si odskočil na malé vápno Adam Beránek před kterým se zjevila prázdná brána - 1:0. Za minutu se domácí opět dostali do zakončení, hostující hráč vykopával míč z brankové čáry. Ve 13. minutě se domácí radovali znovu. Centr z volného kopu sice chytil chebský brankář bez problémů, ale při výkopu se srazil se svým spoluhráčem, míč doskákal k Tomášovi Arzbergerovi, který vstřelil svůj jeden z nejjednodušších gólů co kdy dal - 2:0. Přeštice bušily do Hvězdy vesele dál. Po necelé půl hodině hry se sice chebští dostali do úniku, Komberce ale zastavil ofsajd. Centr Mudry skončil na velkém vápně u Bohumila Havla, který si s míčem poradil a stačil i vypálit pod víko - 3:0. Za 5 minut hosté střídali, Beneše nahradil Hrotek. Přeštice měly celý poločas jasně navrch. Svého soupeře nepouštěli do žádné velké akce. 

Hosté se na nic nezmohli

Do druhého poločasu museli hosté vystřídat svého kapitána kvůli zranění, Hucla nahradili Veleman. Domácí vypustili do druhého poločasu také novou krev. Šmídl s Vacovským nahradili Štípka a Böhma. Po pěti minutách hry mířil centr do vápna opět z kopačky Mudry. Díky svému důrazu se opět prosadil Tomáš Arzberger - 4:0. Hosté musely opět střídat, když se po jednom ze souboji zranil chebský Plíhal. Domácí nepřestali hrát, hosté jim nechávali hodně prostoru. V 75. minutě byl zkompletován hattrick! Šmídl připravil Tomáši Arzbergerovi míč před prázdnou bránu - 5:0. Těch lehkých branek dal v tomto zápase tedy víc. A jak zaznělo v jednom známém seriálu: ,,Až dám hattrick, tři góly a budu si chtít užít ovace, tak pásku předám tobě.” Takové situaci chyběla už jen předání kapitánské pásky. Každopádně Tomáše nahradil Vohrna. V 82. minutě se konečně dočkal branky i nahrávač Lukáš Mudra, na míč si počkal před prázdnou brankou, kam mu přihrál Končal - 6:0. Přeštice v tomto zápase předvedli svou sílu a taky to, jak to vypadá, když jim dá soupeř až moc prostoru. Ukázali se jako velký favorit v soutěži a kráčí si za vysněným postupem do ČFL, který jim už dvakrát zhatil brzké ukončení soutěže. 



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Švihořík [-] - A. Beránek [-] (62. D. Kraml [-] ) , T. Arzberger [-] (76. M. Vohrna [-] ) , L. Mudra [-] , D. Štípek [-] (46. F. Vacovský [-] ) , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , B. Havel [-] , O. Chocholoušek [-] , S. Böhm [-] (46. P. Šmídl [-] ) , V. Heger [-] (62. M. Končal [-] )

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - T. Bauer [-] , V. Janda [-] , Z. Sláma [-] , M. Beneš [-] (37. J. Hrotek [-] ) , L. Kompit [-] (83. J. Raffa [-] ) , L. Komberec [-] , J. Eisenreich [-] , F. Kompit [-] , J. Hucl [-] (46. P. Veleman [-] ) , L. Plíhal [-] (56. L. Lokinga [-] )

Hráči zápasu: T. Arzberger , L. Mudra .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lafek David - TRSKA Adam, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Favorit z Přeštic si nenechá body vzít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Přeštice si kráčí za suverénním postupem do ČFL a ani dobře hrající Cheb jim nebude rovnocenným soupeřem.

Tip: výhra domácích