Z. Musiol 23.
. Frizoni 26.
V. Bízek 58. (vl.)
3:3
(2:1)
46. M. Mácha (vl.)
60. T. Bečvář
85. L. Bastl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

25.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v derby na jihu Čech


Branky


23. Z. Musiol , 26. . Frizoni , 58. V. Bízek (vl.) - 46. M. Mácha (vl.) , 60. T. Bečvář , 85. L. Bastl
16

Rezerva ligových Budějovic si minulý víkend zastřílela, když vyprovodila berounské lvi z jihočeské metropole šesti góly. Momentálně se nacházi na druhé pozici za suverénními Přešticemi. Lomu se na jaře nedaří natolik, jako tomu bylo na podzim. U druhého místa se ocitli až na místě pátém. Naposledy zvítězili lomští 26.3. 2022. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali snížit až v závěru poločasu

Už v 6. minutě se do šance dostali hosté, Hák míč netrefil. Až ve 23. minutě zatáhl míč do vápna Janů, narazil si se svým spoluhráčem a jeho pokus zblokoval černobílý obránce. Míč se následně odrazil k lomskému kapitánovi Zbyňku Musiolovi, který měl úlohu snadnou, trefit prázdnou bránu - 1:0. Lom tak po více než měsíci okusil, jaké je vést v zápase. Za tři minuty se radovali domácí znovu! A byl u toho opět Janů. Po několika odrazech na kraji vápna se míč právě od něho dostal k Bernardovi Frizonimu, který se dokázal prosadit po individuální akci ve vápně - 2:0. Ve 30. minutě se díky špatnému došlápnuti zranil domácí Madar, který zápas bohužel nedohrál, nahradil ho Rabiňák Michal. Domácí se už asi viděli v kabině, rezerva ale dokázala díky několika odrazům ve vápně soupeře snížit, vlastní gol si dal Mácha - 2:1.  

V samotném závěru mohl být hvězdou Bastl

Na začátku druhé půle bylo dějství obdobné jako v první. V 58. minutě domácí zatáhli míč po lajně až k brance soupeře. Na přední tyči si našel míč Zbyněk Musiol a od jeho pravé nohy se míč odrazil do brány - 3:1. Hra byla nahoru dolů. Dvoubrankové vedení domácím ale moc dlouho nevydrželo. Míč si u půlící čáry vzal Tadeáš Bečvář, který si míč navedl až k velkému vápnu odkud vymetl levou šibenici za Pavelcem - 3:2. Poslední desetiminutovka patřila hostům. Pět minut před koncem se po centru na zadní tyči prosadil střídající Libor Bastl - 3:3. Bastl mohl být hvězdou utkání. Za dvě minuty se dostal k míči za obranou, ale jeho pokus byl namířen těsně vedle tyče Pavelcovi svatyně. V poslední standardní situaci hosté nastřelili břevno, poté rozhodčí krajské derby ukončil. 

Tento výsledek slaví v Přešticích, protože díky ztrátě černobílých si zajistili první místo pět kol před koncem soutěže. 



Sestavy


TJ Sokol Lom
A. Pavelec [-] - M. Slavík [-] , Z. Musiol [-] , L. Janů [-] , . Frizoni [-] (91. D. Do Trung [-] ) , J. Madar [-] (34. M. Rabiňák [-] ) , M. Grobár [-] , M. Novák [-] , J. Rabiňák [-] , M. Mácha [-] , J. Šimák [-]

SK Dynamo České Budějovice B
D. Kerl [-] - Š. Pineau [-] (60. L. Bastl [-] ) , D. Hais [-] , P. Novák [-] , T. Hák [-] , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] (80. D. Šestauber [-] ) , M. Coufal [-] (60. L. Perina [-] ) , D. Pravda [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-]

ŽK: 29. M. Grobár , 66. M. Slavík , 93. J. Šimák - 61. L. Perina .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Cichra David - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, VOJÁČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů