5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř deklasovala Kouřim


Branky


14

Souboj dvou ambiciózních týmů pro sebe jednoznačně rozhodla Ratboř, která tak oplatila soupeři podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se nenudili

První minuty utkání byly opatrné, mužstva se pomalu rozkoukávala. První náznak šance byl ze strany hostů, kteří se pokusili ohrozit domácí branku, ale zakončení bylo nepřesné.

 

Po několika minutách začala Ratboř ukazovat svoji sílu. Dlouhý balon za obranu špatně odhadl kouřimský obránce, Teslík měl možnost postupovat sám proti Havránkovi, kterému udělal kličku a zakončil do branky. Jeho úmysl vystihl dobíhající Procházka, který se snažil na poslední chvíli odkopnout míč, ale k jeho smůle trefil pouze svého spoluhráče a od něho míč skončil v kouřimské brance.

 

Po chvíli se podařilo opět Teslíkovi proklouznout hostující obranou a snažil se předložit míč k zakončení, po skrumáži v malém vápně se k míči dostává Hošek, který se nemýlil – 2:0. Další šance Biška, který se po rohovém kopu nadvakrát snažil překonat Havránka, ale tomu pomohla obrana. Hosté se snažili najít recept na dobře fungující obranu domácích, byli více na míči, ale k většímu zakončení z jejich kopaček nedocházelo.

 

Ratboř byla chvíli v menším úpadku, bojovností nepouštěla borce z Kouřimi k většímu tlaku. Další šance domácích, Hošek ani Teslík nemířili přesně. Na konci poločasu se ukázal opět aktivně hrající Teslík. Sám se dostává s míčem za obranu a přidává třetí branku utkání. Domácí se možná viděli už v kabinách, ale těsně před přestávkou se domácí obranou probil Bělohlávek, kterého však bravurně vychytal Jeřábek, z následné dorážky skončil míč vedle branky.

 

Ratboř šla s poločasovým výsledkem 3:0 do kabin. Oko diváka se v první polovině dějství opravdu nenudilo.

Ratboř už zápas dotáhla ke třem bodům

Druhé dějství bylo bojovné, borci okolo hostujícího kapitána Snížka se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale opět si nedokázali připravit lépe míč k zakončení. Na druhé straně se pomalu rozkoukával v poločase střídající Hrstka, který se poprvé do šance dostal v 70 min. a hned zvýšil na 4:0. Při této akci se nešťastně zranil kouřimský Havránek, kterého musel ve zbytku utkání nahradit Hervert.

 

Kouřim se pokoušela aspoň výsledek zkorigovat, na řadu přišlo zahrávání rohů či standardních situací, pozorná obrana nebo Jeřábek byli připraveni.  O výsledku bylo již rozhodnuto, ale domácím to ještě nestačilo.  Po úniku Branta po pravé straně nachází míč opět Hrstku, který hlavou mířil nad.

 

Hosté už působili odevzdaně a tak jejich obrana musela v posledních minutách čelit několika nájezdům domácích borců. Na scéně opět Brant, který tentokrát nachází Kopeckého, ten však z první mířil těsně vedle. V 89. min prohrál souboj o míč hostující stoper Procházka s Hrstkou, který si pohrál s brankářem a uklidil míč do prázdné branky.

 

Po tomto direktu se už jen čekalo na hvizd rozhodčího Klímy, který odřídil utkání slušně.  Ratboř vrátila Kouřimi porážku z podzimní části. Ratbořská Slavoj Aréna tak v prvním utkání viděla pět branek a spoustu dalších neproměnných šancí. Nepříjemné bylo zranění brankáře Havránka, kterému přejeme brzké uzdravení.

 

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Výborný vstup do utkání. Podařilo se nám brzy vstřelit dvě branky v rychlém sledu. Následně na řadu přišly další šance, ale klukům se nepodařilo dotlačit míč správným směrem. Potom z naší strany nastal menší útlum, nedařilo se držet míč, iniciativu tak převzala Kouřim, která si ale nedokázala připravit gólovku. Ke konci poločasu přišla z naší strany třetí branka a to nám dalo větší klid, i když jsme mohli vzápětí inkasovat, ale Jeřábek byl dobře připraven. Další dvě branky padly v druhém dějství a bylo rozhodnuto. Vstup do jarní části se nám povedl a teď už se musíme připravit na derby v Červených Pečkách.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Za nás tragický začátek jarní sezóny. U všeho jsme byli pozdě, domácí vyhrávali prakticky všechny souboje, a kdyby proměňovali šance, byl by výsledek pro daleko horší. Na bránu jsme vystřelili tak dvakrát, domácí obrana nás do ničeho nepustila.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - L. Vohnický [-] (76. A. Brant [-] ) , R. Hošek [-] , R. Biško [-] (46. M. Hrstka [-] ) , J. Adámek [-] (62. Z. Gembiczki [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , D. Kemza [-] , M. Teslík [-] (80. M. Uher [-] ) , T. Beran [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] (71. T. Hervert [-] ) - V. Keltner [-] , J. Bělohlávek [-] , P. Jirků [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] (75. L. Kocián [-] ) , J. Keltner [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 48. R. Hošek - 9. J. Keltner .
Hráči zápasu: M. Teslík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klíma Miroslav - CHOCHOLA František (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů