2:1
(0:1)
13. K. Jahn
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy zvládly zápas s rezervou Jiskry


Branky


63. J. Brabec , 86. A. Presl - 13. K. Jahn
23

 Vyhrocené utkání rozhodl z přímého kopu Presl. Měl se ale v té době ještě nacházet na hřišti? Podle rozhodčích ano, podle hostů nikoliv. "Ale takový je někdy fotbal," hodnotil po zápase původem klatovský trenér Jiskry Domažlice, Stanislav Vítovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Byl to velmi vyhecovaný zápas, spíše boj, než nějaká atraktivní hra z naší strany. Hosté vstoupili lépe do zápasu a po mé chybě, kdy jsem se domníval, že byl faul na mě, šli hosté do vedení. Poté měli v prvním poločase ještě 3 až 4 zajímavé akce, které naštěstí pro nás nevyřešili tak, jak měli. My měli dvě tutovky, kde je skvělé podržel gólman. O přestávce jsme si řekli, že musíme být trpěliví a že to vyjde, a naštěstí to tak dopadlo. Vyrovnali jsme opět po rohovém kopu, které nám jdou tuto sezónu, pak nastřelili i tyčku, ale 5 minut před koncem si postavil míč z trestného kopu Presl, opět skvěle zakončil a vystřelil nám body. Pro Domažlice trochu smolné utkání, mají v týmu mladé šikovné kluky, kteří jim chodí pomáhat z kádru áčka. Bohužel k jejich smůle, kdyby se věnovali celý zápas fotbalu, nekomentovali a nenadávali na každé rozhodnutí rozhodčího, který to měl těžké a i když udělal nějakou chybu na jednu či druhou stranu, tak to se prostě stane... Tím se obrali o nějaký bod sami.

TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Prvních deset minut byly Klatovy lepší, kdy jsme nezachytávali hlavně levou stranu, ale nic z toho nebylo. Poté jsme převzali otěže hry my a dali gól na 1:0. Do poločasu jsme měli další 3-4 šance, ze kterých jsme měli náskok navýšit, což jsme nedokázali. Druhý poločas nás Klatovy zatlačili do defenzivy a podařilo se jim po rohu vyrovnat Brabcem. Klatovy nakonec rozhodli o svém vítězství v 86. minutě gólem z přímého kopu Tondy Presla. Tentokrát se musím vyjádřit k trojici rozhodčích, kteří dle mého názoru řídili zápas tendenčně pro domácí. V první půli měla být nařízena penalta po faulu gólmana Nováka na Marka Nedvěda. Ve druhé půli udělena zcela jasně červená karta Tondovi Preslovi za faul na L. Koreluse. Paradoxně pak Tonda zápas rozhodne, což beru jako hrubé ovlivnění zápasu. Jinak se zápas musel líbit, měl nasazení, kvalitu, emoce a tak to má být. Škoda jen, že nepřišlo více lidí. Chtěl bych pochválit naše kluky, kteří byli Klatovům víc než vyrovnaným soupeřem. Viděl jsem po zápase, jak moc je výsledek mrzí, ale takový je někdy fotbal. Teď se musíme připravit na Tochovice a konečně bodovat.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] (90. A. Suchý [-] ) , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (58. M. Hoang [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Cherepko [-] - T. Korelus [-] , L. Korelus [-] , D. Sedláček [-] , P. Voves [-] , J. Teršl [-] (80. A. Vlček [-] ) - L. Janča [-] (89. I. Vojtko [-] ) , M. Nedvěd [-] (89. M. Buršík [-] ) , K. Jahn [-] (65. M. Hojda [-] ) - - F. Velfl [-] , L. Marek [-] (65. O. Sloup [-] )

ŽK: 19. J. Brabec , 26. F. Holík , 73. A. Presl , 79. M. Janda , 89. M. Šoul - 55. M. Nedvěd , 62. T. Korelus , 89. L. Korelus , 92. P. Voves .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MIČAN Jan - DUDA Miroslav, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Vodrážka
Tip experta: výhra domácích

Na tenhle zápas bych se jel podívat. Tipuji atraktivní utkání a 3:1 pro Klatovy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Z města karafiátů se body nevozí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích