5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 15:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín vyškolil Strakonice ve druhém poločase


Branky


46. A. Petr , 49. A. Petr , 58. J. Vorel , 64. J. Vorel , 67. T. Vojík
17

Po půli bez branek, ale nakonec z toho byl debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Protivína si jeli hosté pro nějaké body, ale potvrdilo se, že pokud se neproměňují šance, je malý předpoklad, že nějaké body odvezete. Od začátku sice měli Strakoničtí převahu a hned v první minutě se rozhodčí neodvážil písknout proti domácím penaltu po faulu ve vápně na Bílého. V 15. minutě Bílý krásně pronikl do vápna a naservíroval balon na Krejčího, který místo zakončení volil kličku. V 19. minutě měli tutovku domácí, ale Lízal ji zmařil. Minutu poté Krejčí kopal trestný kop z dobré vzdálenosti a jeho střelu brankář Pícha vyrazil. Ve 40. minutě rozjel pěknou akci po lajně Máška, který našel přesným centrem ve vápně Prajzlera a ten hlavou dává vedle.

 

Druhý poločas začal pro hosty jako hororový sen, když v rozmezí tří minut inkasovali od Petra dva góly. V tu ránu se sesypali jako domeček z karet a nebyli schopni hru domácích eliminovat a tak domácí v 59. minutě udeřili kapitánem Vorlem potřetí.  V rozmezí mezi 64. a 67. minutou opět domácí navyšují skóre až na 5 : 0 a to gólem Vorla a Vojíka. V 77. minutě hosté měli možnost korigovat výsledek z pokutového kopu, ale ani ten Rozhoněm nedokázali proměnit. 

 

AUTOR: J. CIBULKA

 

Stats

Rohy :     4 : 1

Střely na branku :  11 : 4

Střely mimo :    2 : 3



Sestavy


FK Protivín
V. Pícha [-] - A. Petr [-] , P. Hrachovec [-] (68. I. Dan [-] ) , J. Vorel [-] (72. L. Buko [-] ) , M. Říha [-] , V. Kulík [-] , D. Bečvář [-] , M. Nedvěd [-] (62. T. Vojík [-] ) , R. Vojta [-] , Z. Vorel [-] , V. Štěpka [-] (46. M. Zach [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , M. Boukalík [-] , T. Děd [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] (74. S. Tipanic [-] ) , J. Zábranský [-] (51. D. Doležal [-] ) , T. Bílý [-] , D. Míčka [-] , T. Prajzler [-] (87. L. Šimák [-] )

ŽK: 30. V. Štěpka - 53. P. Rybák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ALBERT Karel - KAŠTÁNEK Libor, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích