O. Noll 89.
M. Mareš 93. (vl.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Souboj dvou "béček" vyzněl lépe pro Slaný


Branky


89. O. Noll , 93. M. Mareš (vl.) - 31. P. Volgner , 42. L. Danda , 47. L. Herčík
9
Souboj dvou rezerv, Kladno proti Slanému, měl před utkáním jasného favorita, kterým byli fotbalisté Kladna. Tohle utkání se ale ve všech směrech vymykalo statistikám, jelikož dominovali slánští a zaslouženě také zvítězili.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů

Fotbalistům Kladna to od začátku nešlapalo tak, jako vždycky. Hosté ze Slaného byli lépe připraveni, poctivě bránili a hráli účinnou hru na brejky. Po půlhodině hry se slánští dostali do vedení. Po rychlém protiútoku poslal svůj tým do vedení Petr Volgner. O deset minut později to bylo už 2:0. Hlavou se trefil Lukáš Danda. Poločasové skóre tak bylo poměrně překvapivé, kdy fotbalisté Slaného vedli na půdě Kladna 2:0.

Domácí snížení přišlo pozdě

Domácí chtěli ve druhé půli nepříznivý výsledek pochopitelně otočit, hned v úvodu druhého poločasu ale inkasovali třetí branku. Na 3:0 zvýšil Lukáš Herčík. Kladenští poté hru zjednodušili a podařilo se jim snížit. Góly Ondřeje Nolla a vlastní Miroslava Mareše ale přišly až v posledních minutách, a v konečném součtu tak nic neznamenaly. Kladenská rezerva tak doma překvapivě padla s B-týmem Slaného 2:3.


Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Pro Slaný tři body asi výborné, pro nás špatný zápas, který jsme odehráli. Máme sice technické hráče, ale ty podzimní kola, kde je těžký terén a je potřeba zjednodušit hru, tak v tom jsme propadli. Myslím si, že Slaný si ty tři body zasloužil.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Asi náš nejlepší zápas v A. třídě. Celý zápas jsme kontrolovali hru, na začátku druhé půle jsme vedli 3:0 a hlídali jsme to až do konce. Hráli jsme vážně velmi dobře, mělo to šťávu a utkání bylo celkově pěkné.



Sestavy


SK Kladno B
M. Vokoun [-] - O. Noll [-] , O. Čermák [-] , T. Čapek [-] (46. J. Janda [-] ) , T. Abrham [-] - M. Veiner [-] (50. T. Fedorišin [-] ) , L. Pospíšil [-] (46. A. Klvaň [-] ) , F. Jančí [-] - S. Chvojka [-] , M. Šnobl [-] - D. Dostál [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Marek [-] (67. J. Peška [-] ) , L. Herčík [-] , L. Danda [-] (71. J. Říčka [-] ) , M. Zelenka [-] , M. Mareš [-] , J. Trnka [-] , P. Volgner [-] (79. A. Beneš [-] ) , Z. Řehák [-] , M. Vašák [-] (73. J. Krym [-] ) , P. Danda [-]

ŽK: 51. T. Fedorišin , 80. J. Janda - 46. M. Marek , 74. J. Trnka , 76. M. Mareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pejša Tomáš - ZÍKA Jan, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Když jsem byl na posledním zápase Slaného s Královým Dvorem, byla to tragédie. Kdyby nebylo rozhodčích, Slaný by i v klidu prohrálo, takže jednoznačně vyhraje Kladno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích