Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany nadělily Losiné 7 gólů


16

Fotbalisté Dobřan přijeli do Losiné ve formě a na hřišti soupeře rozjeli gólostroj. První poločas skončil pro domácí 1-4 a v druhé půlce se podařilo hostům vstřelit ještě další tři branky. Utkání ovlivnilo i vyloučení domácího hráče v 36. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek v prvním poločase a červená karta

Úvod prvního poločasu jasně patřil hostům. Již od prvních minut byli nebezpeční, vytvářeli si šance a domácí obrana nestíhala náběhy hráčů Dobřan. V 7. minutě se ocitl v dobré pozici hostující Havlíček a bylo to 1-0 pro Dobřany. Losiná zareagovala okamžitě. V 8. minutě se po pěkné akci prosadil domácí Šindelář a srovnal na 1-1. V 13. minutě se balón dostal opět k Havlíčkovi a ten přidal svůj druhý gól v zápase. Útočníkovi Dobřan to však nestačilo a ve 27. minutě dokonal hattrick pěknou brankou na 3-1. Po rychlém protiútoku Dobřan v 36. minutě se nedovoleného zákroku dopustil domácí hráč Kašpar a rozhodčí neváhal vytáhnout rovnou červenou kartu. Od oslabení soupeře hosté zcela ovládali zápas a vypracovávali si další šance, po jedné z nich se 43. minutě prosadil Bouček

Hosté přidali další 3 góly

Do druhé půle vstoupili opět více aktivně hosté, kteří měli početní výhodu. Fotbalisté Losiné se snažili si hru moc nekomplikovat, ale tlaku Dobřan se neubránili. V 54. minutě vstřelil svůj čtvrtý gól v zápase Havlíček a bylo to už 5-1 pro hosty. Drtivý tlak Dobřan vyústil v několik nebezpečných situací, které domácí obrana hasila až na poslední chvíli. V 72. minutě se krásně trefil střídající Milota a zvýšil gólový účet svého týmu na 6-1. O 14 minut se později se prosadil Milota znovu a upravil skóre zápasu na 7-1. Dobřany si odvezly z Losiné vysokou výhru 7-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř nás dnes ve všem přehrál. Chyběla nám rychlost, nasazení a větší důraz. Zápas rovněž ovlivnilo vyloučení našeho hráče v 36. minutě, potom už to bylo spíše o tom, kolik dostaneme gólů. Dobřany byly kvalitou úplně jinde než my a myslím si, že to bude jeden z hlavních adeptů na postup.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Opět se nám povedl vstup do zápasu a první půle byla v naší režii. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale bohužel jsme je neproměnili. Domácí hráli od 36. minuty o jednoho hráče méně za jasný faul na našeho hráče Šimona Mertla. Druhá půle i díky poločasovému výsledku už neměla takové tempo, ale i přesto jsme přidali další tři branky. Hráčem zápasu bych chtěl označit opět celé mužstvo.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] (74. T. Fořt [-] ) , O. Tic [-] , M. Bajer [-] , L. Šindelář [-] , M. Bodanský [-] (11. P. Tančouz [-] ) , P. Tančouz [-] , T. Pech [-] , J. Kašpar [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] (60. J. Ebelender [-] ) , V. Bouček [-] - L. Radič [-] (60. J. Roubíček [-] ) , P. Brabec [-] , M. Hohlberger [-] (60. M. Hájek [-] ) , Š. Mertl [-] (46. R. Milota [-] ) - M. Fabián [-] , O. Havlíček [-] (75. D. Málek [-] )

ŽK: 62. O. Tic - 48. J. Rajt , 78. J. Roubíček . ČK: 36. J. Kašpar .
Hráči zápasu: R. Milota , O. Havlíček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - KŘEN Jiří, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas proti nováčkovi z Losiné, ale věřím, že to kluci zvládnou o urveme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza