J. Koval 10.
J. Koval 37.
M. Váňa 88. (p.)
3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava otočila skóre ve druhé půli


Branky


10. J. Koval , 37. J. Koval , 88. M. Váňa (p.) - 5. M. Pavlíček , 57. D. Maisel , 68. J. Binar , 78. Š. Henčl
9

Opava vyhrála v Krnově o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov na svém hřišti přivítal opavskou Slavii. Do vedení se dostala Opava, když po pěti minutách unikl domácí obraně Binar a jeho přihrávku s přehledem uklidil do sítě Pavlíček – 0:1. Dvě šance pak měl Ryž, ale nepropálil domácího brankáře Pohludku. Paltilo pak známé nedáš dostaneš, neboť Krnov vyrovnal v 10. minutě, když přesnou nahrávku Novotného zasunul u tyče do opavské brány Koval – 1:1. Krnov pak měl několiki nebezpečných střel, ale Váňa nedokázal ani jednou dostat balon za záda Lorenze. Za opavu si drbal vlasy na hlavě jednou Ryž. Krnov otočil skóre utkání osm minut před pauzou, když se patičkou nádherně uvolnil Koval a prostřelil Lorenze – 2:1.

Opava otočila skóre

Hned zkraje poločasu se zjevil v šanci nešštaník Ryž. V 57. minutě Opava srovnala krok, když se přesně pod šibenici trefil Maisel – 2:2. Opava pak ovládla hru a za deset minut se po parádní akci prosadil nekompromisně Binar – 2:3. Na dvoubrankový rozdíl zvyšoval po rychlém brejku hostující Henčl – 2:4. Domácí pak zvýšili obrátky a přitlačili hosty k jejich pokutovému území, ale jejich tlak byl spíše platonický. Krnov už jen snížil dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když byl ve vápně faulován Holčák a penaltu zkušeně zužitkoval Váňa – 3:4.

 

Krnov jede příští týden do Vítkova. Opava bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Drželi jsme sice více balon, a tlačili jsme se do nich. Opava kaopávala a hrála na rychlé brejky, které byli v jejím podaní smrtelné My jsme sice v první půli otočili, ale ve druhé nám Opava utekla na dvě branky a my se zmohli už jen na snížení z penalty.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Začali jsme dobře a ujali jsme se vedení a pak měli další šance. Ale jak se říká nedáš dostaneš a soupeř otočil. Na začátku druhé půle jsme vyrovnali a převzali taktovku hry a utekli domácím o dvě branky. Krnov nás sice dostal pod tlak, ale navíc jak snížení z penalty už neměl.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
V. Pohludka [-] - H. Varyš [-] , O. Kubík [-] , D. Čevela [-] - J. Grulich [-] , A. Novotný [-] (65. V. Tomášek [-] ) , J. Rolný [-] (67. R. Bernát [-] ) , J. Koval [-] (73. P. Sovadina [-] ) - A. Snokrot [-] (65. M. Pelán [-] ) , M. Váňa [-] , J. Holčák [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Vrána [-] , M. Valík [-] , T. Matějek [-] , L. Šustak [-] (26. J. Hanslik [-] ) - T. Ryž [-] (57. R. Buratchuk [-] ) - J. Binar [-] (79. F. Šenk [-] ) , Š. Henčl [-] , D. Maisel [-] , F. Mužík [-] (57. O. Melecký [-] ) , M. Pavlíček [-] (79. O. Mikuš [-] )

ŽK: 69. O. Kubík - 11. F. Mužík , 59. M. Pavlíček , 71. J. Hanslik , 87. B. Lorenz .
Hráči zápasu: T. Ryž .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Krnov to je kapitola sama o sobě.. myslím si, že tady Slavia neobstojí, jelikož v Krnově se většinou nehraje rovnocenný fotbal.. tipují výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích