Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice se nadále trápí


Branky


15

Hlavnice prohrála o tři branky s Vítkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov vedl o jednu branku

Trápící se Hlavnice v sobotu přivítala na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Vítkov začal aktivněji. Střelu Jakuba Dohnálka vyrazil na roh Steiner. Po rohovém kopu zase hlavičkoval nad bránu stoper Krása. Po dvanácti minutách hry se dostal Vítkov do vedení, když se Fabík prohnal kolem tří hráčů soupeře a jeho centr nekompromisně zametl do brány Jakub Dohnálek – 0:1. Za čtyři minuty vyrazil brankář Steiner standardku Jakuba Dohnálka jenom před sebe a kapitán Mikulenka hlavou zatloukl balon do kasy – 0:2. Domácí mohli snížit Lodňánkem, který zbrkle mířil vedle. Domácím se podařilo snížit po půlhodině hry, když Mička špatně rozehrál balon, kterého se zmocnil Čunta, který míč potáhl a předložil Lodňánkovi, který nedal brankáři Pavlíčkovi šanci – 1:2. Poločas se pak už jen dohrával. 

Vítkov vedení navýšil

Začátek druhé plle byla Hlavnice aktivnější. Lodňánek nastřelil jen brankáře Pavlíčka. Pavel Haas nohou netrefil nadějný centr. Štastník zase mířil vedle. Hosté se pak uklidnili až po hodině hry, když dlouhý balon Krásy sklepl Kudla na Faldýna, který pravačkou obstřelil gólmana Steinera – 1:3. Definitivní tečku za zápasem udělal po faulu na střídajícího Michalíka z penalty svým druhým gólem v zápasu zkušený Mikulenka – 1:4. Poslední čtvrthodinu zápasu se už jen utkání dohrívalo a Vítkov si pohodlně dokráčel pro tři body. 

 

Hlavnice jede příští kolo do Budišova. Vítkov bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř byl hratelný, dalo se s tím něco udělat. Dokázal dávat branky ze svých šancí. Podle mě zbytečně ztracený zápas z vlastni blbosti.

TJ Vítkov
Milan Mikulenka (kapitán): Po dvou šancích, které jsme nedali, tak jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Pak jsme chybovali a dostali jsme branku. Ve druhé části jsme začali trošku ustrašeně, alůe pomohl nám třetí gól, který nás uklidnil a výhru jsme potvrdili z penalty.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - J. Kaván [-] , Š. Šťastnik [-] , L. Kirschner [-] , P. Wolf [-] , P. Jaksch [-] (46. P. Haas [-] ) , D. Ochrana [-] (49. D. Černoch [-] ) , O. Haas [-] , D. Haas [-] (72. J. Steyer [-] ) , P. Čunta [-] , L. Lodňánek [-]

TJ Vítkov
L. Pavlíček [-] - F. Kudla [-] (68. D. Michálek [-] ) , T. Kristián [-] (79. L. Lamatschek [-] ) , K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] , M. Bek [-]

ŽK: 36. P. Jaksch , 39. P. Čunta , 46. D. Ochrana , 53. J. Kaván , 56. O. Haas - 54. F. Kudla .
Hráči zápasu: A. Faldýn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MINICH Marian, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Domácí ukáží zlepšený výkon z minulého kola, ale na vítězství proti Vítkovu jim to nebude stačit, ale i tak uhrají aspoň bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích