Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov dostal šestku od Opavy


Branky


14

Po nerozhodné první půli, rozhodla Opava o osudu tohoto zápasu pěrti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vítkov přivítal v dalším důležitém zápase mužstvo z Opavy. Úvod patřil hostující družině, která si vypracovala dvě šance, ale bez kýženého gólového úspěchu. Po sedmi minutách podnikl akci Hoblík, který nahrál Henčlovi, jenž se nemýlil a poslal Opavu do vedení – 0:1. Vítkovu se povedlo vyrovnat hned vzápětí, když hned po rozehrávce nakopl Fabík míč na Beka, jehož střelu k pravé tyči dokázal ještě brankář Honka vyškrábnout, ale na dorážku Faldýna už byl krátký – 1:1. Ve zbytku poločasu pak už branka nepadla. Vítkov měl jen slabou střelu Šimona Hučíka, kterou v pohodě kryl Honka. Opava zazdila tři šance Meleckým. 

Opava rozhodla

Druhá půle už patřila hostům z Opavy. Hned v úvodu druhého poločasu se po rohovém kopu dokázal brankově prosadit Matěj Hanslík – 1:2. Za pár sekund sjela Meleckému střela tak, že se dostala k Matěji Hanslíkovi, jenž byl opět neomylný – 1:3. Vítkovu svitla naděje v 57. minutě, když faul na Mičku potrestal precizně z přímého kopu Jakub Dohnálek – 2:3. Opava ale za dvanáct minut definitivně domácí spražila, když se od Ryže dostal míč záhadným způsobem k Henčlovi, jenž si už věděl rady – 2:4. Šest minut před koncem pak Žižka vybojoval balon a předložil jej do samostatného úniku Ryžovi, který přeloboval gólmana Snášela – 2:5. V samém závěru narýsoval Henčl kolmici pro Jakuba Hanslíka, který zametl míč k levé tyči – 2:6.

 

Vítkov jede příští kolo do Budišova. Opava bude hostit Starou Ves. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Opava šla za výhrou více než my. My jsme předvedli nejhorší jarní výkon. První poločas byl ještě jakž takž, ale ve druhé části se nám to sesypalo.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Výkon ještě nebyl optimální a stoprocentní. My jsme však potřebovali vyhrát, a to se nám povedlo. Takže dneska jsem spokojen.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - L. Černín [-] , J. Dohnálek [-] , Š. Hučík [-] (54. J. Hučík [-] ) , K. Špok [-] , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (82. M. Ladner [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-] (54. V. Sychra [-] )

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - M. Hanslík [-] (54. A. Žižka [-] ) , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] (31. J. Hanslik [-] ) , J. Hoblík [-] (84. M. Poštulka [-] ) , J. Štencel [-] (54. T. Ryž [-] ) , M. Říčný [-] , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (84. M. Prchala [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 52. D. Fabík , 64. J. Mička - 35. Š. Henčl , 51. J. Hanslik , 67. A. Žižka , 87. O. Melecký .
Hráči zápasu: Š. Henčl .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MORAVEC Roman - GALVAS Michal, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.