Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov vyhrál tenisově nad Loučky


14

Jindřichov postupně běhěm utkání navyšoval svůj náskok a zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o tři branky

Jindřichov ve svém dalším domácím zápase přivítal mužstvo z Krásných Louček. Do desáté minuty se hrála víceméně vyrovnaná partie. Pak se hostům zranil Ondra a jejich hra ve středu hřiště už neměla takovou údernost. Domácí toho poprvé využilï po čtvrthodině hry, když Tilkeridis pelášil sám na gólmana Hradila a procedil ho  - 1:0. Za sedm minut zatočil Šmíd rohový kop tak, že by skončil v bráně, ale na brankové čáře to ještě pojistil hlavou Kuřec - 2:0. Při této situaci se ještě hostům zranil Slaný. Hosté pak poslali do útoku Kopečného, který z jedné standardky málem protečoval míč skoro do sítě. V závěru poločasu pak Šmíd nahrál pod sebe na Štalmacha, ktërý nedal Hradilovi šanci - 3:0.  

Jindřichov vedení navýšil

Začátek druhé půle hosté domácí trochu zatlačili. Vítr z plachet jim vzala čtvrtá branka, která padla v 58. minutě, když Tilkeridis předložil míč jak na zlatém podnose Štalmachovi, který už měl lehkou práci - 4:0. V 74. minutě pak přistála standardka Šmída na hlavě kanonýra Štalmacha, který tak uzavřel svůj další hattrick - 5:0. Krásné Loučky zaznamenaly svůj čestný úspěch v 77. minutě, když v domácím vápně poslal míč špiškou kopačky do brány Doležel - 5:1. Jindřichov pak mohl navýšit Tilkeridisem, ale jeho střelu vytlačil na roh Hradil. Šestou branku vsítila domácí družina v 81. minutě, když nahrávku Tilkeridise poslal k tyči Táborský  - 6:1. 

 

Jindřichov jede v příštím kole do Hradce. Krásné Loučky budou hostit Zlatníky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Zápas hodně ovlivnilo zranění hostujícího tvůrce hry Ondry. My jsme potom převzali taktovku a jasně jsme kráčeli za výhrou.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Začátek byl docela vyrovnaný, ale pak se nám zranil Ondra. My jsme dostali dva góly. Pak jsme sice trošku se zvedli, ale třetí gól nás definitivně srazil. Druhý poločas jsme už jen dohrávali, a po dalších chybách jsme obdrželi další branky.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - T. Kusenda [-] , M. Čech [-] (88. J. Hanslík [-] ) , P. Lapuník [-] , M. Juráň [-] , M. Šmíd [-] (68. V. Petrovič [-] ) , R. Pavlíček [-] , M. Kuřec [-] , V. Boháček [-] , R. Štalmach [-] (80. P. Táborský [-] ) , M. Tilkeridis [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - A. Kopečný [-] , M. Daříček [-] - A. Ondra [-] (9. J. Doležel [-] ) , T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] - L. Slaný [-] (22. M. Mrukvia [-] ) , J. Zetek [-] - D. Mrukvia [-]

ŽK: 10. M. Čech , 48. P. Lapuník , 74. R. Štalmach , 75. M. Tilkeridis - 77. A. Kopečný .
Hráči zápasu: M. Tilkeridis .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, MORAVEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na vyrovnaný zápas, ale myslím si, že Jindřichov využije domácího prostředí a vyhraje.